Löyly yllätti ruoallaan

Olihan sinne pakko päästä. Kun on katsonut lukuisia Insta-kuvia ja lukenut blogijuttuja Löylystä, oli pakko päästä näkemään itsekin, mistä kaikki puhuvat. Suuntasimme siis aurinkoisena heinäkuun perjantaina paikalle testaamaan ruokaa, sillä satuin lukemaan parista eri paikasta haukkuja ruoasta. Oli siis myös pakko päästä toteamaan itse, miltä se maistuu. Ehdimme vielä lounasaikaan paikalle (lounas klo 14.30 asti) ja valitsimme listalta muikkuja sekä kasvispastaa. Tilaa terassilta ei meinannut löytyä, mutta porukka vaihtui kuitenkin vauhdilla ja saimme seurueellemme lopulta pihapaikan. Huolimatta kovasta hulinasta ja täynnä olevasta paikasta ruokaa ei tarvinnut onneksi odottaa kauaa. Ja se maku? Ei kyllä ollut mitään valittamista, molemmat annokset olivat hyviä ja lounashinta 12 euroa mielestäni suht maltillinen Helsingin hintatasoon verrattuna. Yllätyimme siis todella positiivisesti, erityisesti muikkuannos oli erittäin hyvä!

Lasten nukkuessa ehdimme vielä nauttia pari minuuttia ylhäällä olevista aurinkotuoleista ja ihastella maisemia. Onhan Löylyn arkkitehtuuri aika ainutlaatuista ja kaunista, siitä ei käy kiistäminen. Maisemakin on upea ja merelle kelpaa tuijotella aurinkoisena päivänä. Itseäni ilahdutti myös hyvin suomalaishenkinen lounaslista kalakeittoineen ja muikkuineen sekä Marimekon mukit. Koska turistit tänne löytävät, on kivaa että suomalaisuutta tuodaan esille.

 Levätään hetki kun lapset nukkuu…

…jaa ei ne nukukaan. :D Juteltiin sitten yhdessä merimaisemista.

Kuulaana syysiltana olisi kivaa testata se saunapuolikin, nyt kokemuksemme keskittyi ravintolapuoleen. Iltapäivällä paikalla oli muuten lukuisia lapsiperheitä, joten itseäni jäi ihmetyttämään vessat. Siellä ei kyllä oltu otettu millään tapaa lapsia huomioon. Unisex-vessa, jonka ainoan peilin edessä tungeksi useampi nainen, käsisaippua oli loppu, hanoista sai etsimällä etsiä lämmintä vettä ja mitään laskutilaa ei ollut. Ei täysin vastannut uuden ravintolan vessaodotuksiani. Toki ymmärrän, ettei paikka ole varsinaisesti lapsiperheille suunnattu, mutta kyllä meitä siellä piisasi ja paljon päiväaikaan! Siellä sitten miesten ja naisten tungeksiessa vessoihin yritin vaihtaa vauvalle kakkavaippaa jossain vessannurkassa kertsialustat apunani.

Kaiken kaikkiaan yllätyin kuitenkin positiivisesti, vaikka ei tästä kantispaikkaa tulisi. Ehkä enemmänkin sellainen otetaan yhdet drinkit ja nautitaan auringosta tyttöjen iltana-paikka. Ja ehdottomasti jään odottamaan sitä hetkeä, että onnistuisi pääsemään tänne saunomaan! Kuka olisi messissä?

Mitä mieltä sinä olet Löylystä, oletko käynyt tutustumassa? Iloista viikonloppua!