Kesäbyysat ja kesäpuuhat

Onpa kivat housut, kehui jumppaohjaaja, kun lähdin salilta näissä housuissa. Kaveri arveli puolestaan niiden olevan Thaimaan peruja. Nämä byysat ovat olleet heinä- ja elokuun käytetyin vaate, niillä on menty jumppareissuja, kaupunkireissuja ja leikkipuistoreissuja. Ne pysyvät ylhäällä jos on lämpöisempi ja ne voi vetää nilkkapituisiksi jos on viileämpi. Ne ovat löysät ja kevyet ja tykkään niistä hurjasti. Nämä byysat (olen muuten helsinkiläisen isän kasvattama, meilä on paljon stadin slangia puheessa kuten tämä byysat-sana) olivat ainoa Kreetan vaateostos ja järkevä sellainen. Usein reissuista tulee ostettua ihania hellehepeneitä, jotka jäävät sitten Suomen oloissa kaapin täytteeksi, mutta nämä housut näin heti mahdollisuutena Suomen viileissäkin säissä. Ne taipuvat moneen säähän ja menoon!

Nämä kuvat napattiin jo viikkoja sitten Naissaaressa, kun esikoisella puhkesi vesirokko ja teimme kahvilareissun kuopuksen kanssa. Kyllä olikin kylmä, mutta heti seuraavalla viikolla alkoi paistaa ja aurinkoa piisasi nyt viikonloppunakin. Parissa päivässä ehdimme tehdä monta kesäpuuhaa. Särkänniemessä kiersimme kausikorttilaisen kanssa kahdessa tunnissa 16 laitetta! Ukkoskuuro oli tyhjentänyt puiston ja jonottaa ei tarvinnut, pääsimme vihdoin Tukkijokeenkin yhdessä. Se oli esikoisen eka kerta ja höperön kuvan laskustamme voi kurkata Instasta (katja_oeblog). Lauantaina ehdimme vihdoin katujunan kyytiin, jonne piti mennä koko kesä! Se oli viimeistä kertaa lauantaina liikenteessä ja ryntäsimme matkaan – opimme taas uutta Tampereesta, matkalla oli koko ajan selostus. Pääsimme käymään torilla, tehtailimme omenasosetta, saunoimme Rajaportin löylyissä, nautimme auringosta pihalla, grillasimme ukkoskuurossa ja kärsimme tsiljoonista ampiaisista – siis ihan täysillä kesäpuuhia, ihanaa! Viikonlopun keli oli ihana, kivaa puuhaa riitti ja bodyattackissakin oli huippumiksaus.

toppi Vila/ arskat Lindex/ korvikset Uhana Design/ housut Kreetalta/ kengät Migato/ takki Seppälä

Työn alla oleva valokuva-albumi ei edistynyt viikonloppuna yhtään, eikä blogiin päätynyt viikonloppuna mitään. Elämä ja aurinko vei mennessään, nautin perheen ja vanhempieni seurasta. Mutta hei, niin se kuuluukin mennä, loppukesästä kaikki irti vai mitä?

Suosiko keli siellä viikonloppuna, mitä puuhasit? Löytyykö itseltäsi kesäbyysia kaapista?