Pakkomielle nimeltään mukinaulakko sekä arvontavoittaja!

Koska asumme vanhassa talossa, tykkään että meillä on ns. vanhataviakin juttuja sisustuksessa. Olen todella pitkään ihastellut mukinaulakkoja ihmisten kotona ja kuvissa. Minä niin haluan myös sellaisen! On niin tylsää kun on ihania mukeja, jos ne ovat kaikki piilossa kaapissa. Avohyllyistä en kuitenkaan innostu pölyyntymisen takia, niissä olevien astioiden pitäisi kiertää ahkerasti, sillä inhoan niin syvästi pölyjen pyyhkimistä.

Pieni mukinaulakko, jossa olevat mukit ovat ahkerasti käytössä on ollut haaveissani pitkään. Se sopisi hyvin talon henkeenkin. Meillä ei kuitenkaan ole ehjiä seiniä keittiössä (siis oviaukkojen ja ikkunoiden takia toim.huom.), joten paikkaa tällaiselle ei oikein ole ollut. Ainoastaan tapettiseinältä on löytynyt pieni kolo naulakolle, mutten ole halunnut rikkoa tapettia. No, tapetti meni aika rikki kun sähköpatterit revittiin irti ja lisäksi olen vähän kyllästynytkin kyseiseen tapettiin, joten nyt se sai pari ruuvia osakseen.

Kaikki lähti siitä, kun käväisimme Puttipajan myymälässä Naissaaressa (klik) ja näin siellä kyltin ”kaikki sisustusjutut -30%” sekä tämän vanhahtavan naulakon. Siinä on minun mukinaulakkoni, tuo kulutettu versio sopisi hyvin meille! Mukaan myymälästä lähti myös koristesydän.

Mies ruuvasi naulakon seinään ja haki koukkuja mukeja varten. Ostin myös nahkanaruja ajatuksella, että mukit roikkuisivat naruun pujotetussa koukussa, mutta naru tuntuikin sitten tarpeettomalta. Meneehän ne noinkin. Nyt roikkumaan pääsivät pastelliset Mynthet, mutta mukejahan nyt voi vaihdella fiiliksen mukaan. Niin pieni ja yksinkertainen juttu, mutta niin pitkään haaveissa ollut! Tykkään! Pieni arjen piristys!

Mitä pidätte tällaisesta mukinaulakosta? Löytyykö itseltäsi mukeja roikkumassa esillä?


P.S. Kiitos kaikille heinäkuun asuäänestäjille! Mekkoarpoja kertyi reilut 100 kappaletta ja random.org nappasi voittajaksi Salli Moilasen, onnea kovasti ja kiitos osallistumisesta kaikille!