Päivin ja illoin + arvontamuistutus!

Laulan samaa laulua kuin moni muu: luonnoksissa makaa vaikka mitä ideoita postattavaksi ja haluaisin kovasti kirjoittaa esim. saaristoreissustamme ennen kuin muistot haalistuvat. Aikaa on kuitenkin hyvin vähän, jessus tämä viikko tuli vähän shokkina loman jälkeen. Ero on oikeasti valtava, oletko lasten kanssa yksin vai onko toinen aikuinen apuna. Pelkästään päiväunitouhut aiheuttavat päänvaivaa, kun tytöt eivät juuri ikinä nuku yhtä aikaa. Konstit ovat olleet monet täytyy sanoa. Kun illalla ovat lapset kukkuneet vielä klo 23, olen kaivannut hetken hengähdystä, mutta toisaalta taas olemme nukkuneet klo 9-10 välille, mikä on iltakukkujalle ja aamuäreälle äidille ihan hyvä vaihtoehto. Aloin lisäksi työstää valokuva-albumia lasten kesästä, joten siihenkin saisi menemään loputtomasti aikaa. Ainakin nämä hirveät kelit puoltavat bloggailua, keli on jäätävä ja vettä on satanut joka päivä. Onneksi vesirokko nro 2 alkaa olla taputeltu, niin voimme lähteä vaikka ensi viikolla vaikka sisäleikkipaikkoihin, jos meno jatkuu tällaisena.

Onkin ihan käsittämätöntä, että nämä kuvat ovat viime viikolta. Oli ihana ihana helle ja kesä, tuntui kuin olisimme olleet ulkomailla asti, olimme siis peräti Houtskarissa asti. Saaristo näyttäytyy kyllä valtavan kauniina tällaisilla keleillä, kun meri kimmeltää ja heinät heiluvat lempeässä kesätuulessa. Päälleni saaristopäivään valitsin mekon, joka sekin on perujaan kesältä 2013. Olen huomannut kierrättäväni nyt niitä samoja vaatteita, joita käytin silloin esikoista imettäessä. Tämä pitsimekko menee mielestäni kivasti niin helteisenä kesäpäivänä kuin lämpimänä kesäiltanakin, kun talsimme illalliselle ravintolaan. Ihan vakuuttunut en ole tuosta illan pitsistä pitsin päällä, mutta pakkasin itselleni ihan ihme asioita mukaan. Huomasin jossain vaiheessa viikkoa, että tytöillä on ihan järkeviä kokonaisuuksia mukana, minulla housut muttei yhtään paitaa, mekko muttei neuletta ja lista jatkuu. En näköjään kyennyt miettimään kolmelle naiselle viikon vaatekokonaisuuksia, varsinkin kun keleistä ei Suomessa ikinä tiedä.

Ehkä viikonloppuna saan jotain muitakin kuin asukuvia käytyä läpi. Niitäkin on koneella vielä noin kymmenet odottamassa, saas nähdä kuinka monet päätyvät tänne. Alkaa ehkä tuntua hassulta julkaista syyskuussa Kreikan asukokonaisuuksia… Toisaalta aurinkoisia kuvia on kivaa tiirailla syksyn pimennossa, eikö?

mekko Halens/ kengät Migato/ hattu Esprit/ arskat Lindex/ korvikset Pieces/ laukku Jouni Exclusive/ illan pitsikimono SheIn

Kamala ikävä kesää, aurinkoa ja kiireetöntä aikaa perheen kanssa. 

Muistatko tämä mekon nähneesi aiemmin? Oletko itse matkustellut Turun saaristossa?


P.S. Huomenna sulkeutuu arvonta, jossa voit voittaa mekon itsellesi, käy osallistumassa, klik!