Aarreaitta nimeltään Relove

Siitä asti, kun Relove avattiin muutama kuukausi takaperin Helsinkiin Töölöntorin kulmalle, olen hinkunut päästä paikalle. Sitä ovat kehuneet kaikki: hyviä raakakakkuja ja upeita kirppariaarteita edullisin hinnoin. Pop up-corner uusille tuotteille, herkullisia salaatteja. On kuulostanut siltä, että siellä on kaikki kohdillaan, mutten ole aiemmin ehtinyt saapua paikalle.

Nyt tulimme tuhatta ja sataa Turusta paikalle ja ehdimme sisään 45 minuuttia ennen sulkemista. Miehen ja tyttöjen istuessa kahvilan puolelle syömään minä yritin mahdollisimman tehokkaasti tutkia kirppariaarteita ja hämmästyin paikan kokoa! Sehän olikin suuri ja alakertakin löytyi. Kirpparikamaa oli ja paljon, enkä mitenkään ehtinyt kaikkea tutkia, mutta ihanan siistiä tavaraa löytyi. Tarjolla oli aarteita Raybaneista Michael Korsin laukkuun. Kamat ovat siististi rekeissä ja paikka valoisa, eikä vaikuta ollenkaan perinteiseltä kirpparilta. Hetkessä olin tehnyt muutamalla kympillä ostoksia: esikoiselle ponipaita parilla eurolla, mekko ja neule, itselleni löysin Desigualin villatakin ja farkkuhaalarit. Katselin pitkään tuota Desigualin villatakkia uutena, mutten mitenkään taipunut sen 140 euron hintaan ja nyt kun löysin sen kirpparihintaan oikeassa koossa, oli ilo katossa!

Söimme kahvilassa salaatit ja smoothien, raakakakkuun ei enää aika piisannut. Ehdin vielä vaihtaa pari sanaa Reetan kanssa (liian vähän, mutta sulkemisaika ja asiakaspaljous veivät toki huomion). Puhuin miehelle, että jos pääsisin Helsinki-päivinämme tänne vielä uudelleen, mutta aika loppui kesken. Joskus taas sitten, paikka oli vielä ihanampi kuin olin osannut haaveilla ja löydöt huippuja! 

Hyvä Reloven naiset, upea paikka ja kierrätykselle täydet pisteet!

Relove
Sandelsinkatu 6
Avoinna arkisin 10-19
la 10-17
su 11-16

Oletko käynyt tsekkaamassa paikan? Teitkö löytöjä?