Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti

Mikä? Loma. Niin monta juttua tehtiin, niin monta jäi tekemättä. Niin paljon saatiin olla yhdessä. Oli helppoa kun ei ollut ainoa aikuinen. Sain seurata tyttöjä ja tehdä sitä mistä niin tykkään, reissata. Olimme koko tämän viikon menossa, ajastetut postaukset pyörivät siis täällä. 

Ehdimme jopa piipahtaa Lintsillä ihan täydellisellä reseptillä: menimme sinne juuri kun laitteet aukesivat, pikkuneiti pyöri enonsa kanssa moneen kertaan kaikki ilmaiset laitteet (näitä muuten piisaa!) ja kun porukkaa alkoi tulla enemmän, poistuimme ruuhkan alta muualle. Olipa halpaa lystiä, suosittelen! Hän oli yksin mm. merirosvolaivassa, kun ei ketään ollut paikalla vielä!

Lintsiasuna toimi Relovesta löytynyt farkkuhaalari ja Nauvossa alennuksessa vastaan tulleet espadrillot. Olen monesti haaveillut farkkuhaalarista, mutta se muistuttaa vähän liikaa 1990-luvusta, odottavista äideistä ja ajasta, kun käytin joka päivä farkkuhaalaria NKOTB-paidan kanssa. Tämä haalari maksoi muutaman hassun euron, oli väriltään täydellinen ja ihanasti kulutettu, se oli siinä! Aamusta oli vähän pilvistä, mutta iltapäivästä farkku alkoi jo hiostaa. Käydessäni tyttären kanssa vessassa menimme molemmat niin sekaisin, että tytär hihkui ”prinsessavessa, ihan oikea” ja minä ”katso tänne, pinkki lavuaari”. Siinä tohinassa nämä lemppariarskat jäivät lavuaarin reunalle. Äkkäsin mokani aika pian ja palasin vessaan, muttei ne siellä olleet. Sadattelin mielessäni tyhmyyttäni ja kävin varuiksi vielä kysymässä löytötavaroista. Siellähän ne Le Specsit odottelivat jo! KIITOS sinä, joka ne toit vessasta infoon, jos nyt jotenkin sattuisit tämän lukemaan. Rehellisyytesi ilahdutti minua kovasti.

Vaikka kaveritreffejä jäi tekemättä vesirokon takia (ja jää taas, meille tuli juuri vesirokko nro 2), ei se haitannut. Saimme paljon perheaikaa, saimme miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa. Saimme marjat pakkaseen ja näimme rakkaimpiamme. Koko tämän viikon keli oli mieletön. Näimme ihania paikkoja. Olo on erittäin kiitollinen ja onnellinen ja mietinkin, että kesä 2016 saattoi olla elämäni onnellisin. Ensimmäinen kesä kahden tyttären äitinä. 

 Tästä vessasta seonneet naiset…

haalari Only (second hand)/ huivi Your face/ toppi Seppälä/ arskat Le Specs/ hattu H&M/ korvikset Herkkusuukorut/ kello Tommy Hilfiger/ rannekoru Oxxo

On ihan hirmuisen haikea mieli. Nyt tehdään ruokaa varastoon ja startataan arkea kolmestaan. Keitellään omppusoseita ja juodaan teetä. Käännetään katseet syksyn kerhoihin ja harrastuksiin. Palataan aina vaan uudelleen ja uudelleen kesän kuviin, joita kertyi yli 1000 kappaletta tälläkin viikolla. 

Klikkauksia on piisannut tällä viikolla ennätysmäärä, kiitos kun olette olleet mukana. Kesäkuvia riittää varmaan vielä koko elokuun, mutta sehän on ihan kesäkuukausi vielä eikö? 

Miten siellä on viikko mennyt? Onko sinun kesääsi kuulunut Linnanmäki-piipahdus? Innostutko farkkuhaalariasusta?