Let’s make a night to remember

Tätä iltaa miettiessä alkaa otsikossa oleva Bryan Adamsin biisi soimaan päässä. Ihana ilta Kreetalla, jolloin saimme jutella ja fiilistellä miehen kanssa rauhassa ja räpsimme asukuvat vähän siellä täällä. Rannalla istuessa mietiskelimme Thaimaassa asuttua aikaa ja nautimme lämpimästä meri-ilmasta. Esikoinen oli Bamse-kerhon suklaabileissä ja kuopus, joka nukkuu päivisin vain powernappeja yllätti ja koisi kolme tuntia putkeen illalla. Saimme siis syödä ”kaksin” ja jutella pitkät pätkät, olipa kivan erilainen ilta! Ehdimme olla 12 vuotta miehen kanssa kaksin ja tuntuu siltä, että näitä kahdenkeskisiä hetkiä oppi jotenkin kaipaamaan, enkä uskonut sellaisia tulevan, kun lähdimme nelistään reissuun. Vähän varkain saimmekin erilaisen illan. Auringonlasku oli kaunis ja meri lämmin.

Alkaa jo vähän kurkkua kuristaa ajatus siitä, että miehen loma on lopuillaan ja minä jään tyttöjen kanssa pyörittämään kotipalettia. Olen niin tottunut apukäsiin! Onneksi kesältä kuvia piisaa ja Kreetan kuviakin on viekä monen monet, jaksatteko? Haaveissa on askarrella myös kuvakirja niistä ja teettää valokuvaksi asti näitä, mutta missä välissä se tehdään?

toppi Only/ caprit Soya concept/ kengät Migato/ korvikset Aarikka/ arskat Versace


Kuviin ja muistoihin on onneksi ihanaa palata, kenellä vielä loma jatkuu?