Koru dyyneillä sekä alekoodi

Nämä asukuvat napattiin parissa minuutissa molempien tyttöjen vaatiessa huomiota, mutta niistä tuli ehkä kesän lempparikuvat. En olisi uskonut Kreikan jälkeen, kun hehkutin niin siellä ihania kuvaustaustoja. Kuin olisi tauluun istahtanut, niin upea tuo tausta Yyterissä oli! Täydellinen kirkkaansininen taivas, ei liian kova auringonpaiste, hiekka varpaiden välissä ja kesäloma. Ihanaa.

Asu oli simppeleistä simppelein, farkkumekko ja läpsyt ja ehkä myös mukavista mukavin. Minä näin mekossa heti avattavan etumuksen, joten se sopii imetykseen. Esikoisen kohdalla yritin löytää kivoja imetysvaatteita enkä koskaan löytänyt sellaisia, nyt en ole edes yrittänyt. Moni normivaate taipuu hyvin imetykseen, eikä tarvitse käyttää ”luukkuvaatteita”. Imetyksestä puheen ollen haluaisinkin kertoakin korusta, jonka olen ottanut nyt heinäkuussa käyttöön. Moni varmasti tunnistaa, että kyseessä on imetyskoru. Miksi käyttää sellaista?

Vauva ei montaa kuukautta ole pieni sylissä silmät kiinni imevä mytty, vaan aika pienellä alkavat kädet huitoa ja etsiä puristeltavaa. Esikoinen sai päivän naurut, kun kiljahtelin imettäessäni ja totesin kuopuksen olevan taskurapu, niin kovaa hän nappaa nahkaan kiinni. Siinä touhussa alkaa kaipaamaan apua millä estää nipistelyä tai tukasta vetämistä ja tämä koru on oiva apu siihen. Sitä voi myös pureskella ikenien kutittaessa ja hampaiden tehdessä tuloaan.

By Pinja on kotimainen silikonisia koruja valmistava yhden äidin ja pienen pojan yritys ja korut ovat valmistettu BPA-vapaista silikoni-helmistä, kestävästä satiininarusta sekä lukosta, joka napsahtaa auki liian lujaa vetäessä. Näitä koruja on vaikka missä ihanissa väreissä saatavilla, mutta päädyin valitsemaan ivoryn värisen itselleni, jotta se sopisi yhteen mahdollisimman monen asun kanssa. Mintun värinen ja pinkkisävyinen ovat myös ihania!

 Huomaatteko missä tässä kuvassa on toinenkin lapsi mukana? 

mekko Your Face/ kengät Tommy Hilfiger/ koru  By Pinja/ hattu Kreetalta/ arskat Le Specs

Automaattisesti ainakin meidän pikkuneidin käsi hakeutui tätä korua räpeltämään, jolloin säästyin pahimmalta nipistelyltä. Toimii siis!

Jos olet harkinnut itse imetyskorun ostamista tai haluat vaikka viedä sen vauvalahjaksi, niin ilokseni saan kertoa teille alekoodista! Koodilla optimismia saat -10% alennuksen koruista ajalla 25-27.7. Tilaamaan pääset täältä!

Onko itselläsi kokemusta imetyskoruista? Innostaako puolestaan tällainen simppeli asu? Aurinkoista uutta viikkoa!

*koru saatu blogin kautta, klikkauksista/ostoista hyödyn hyvän mielen siitä, että tuet suomalaista nuorta yrittäjää!