Enempää ei olisi voinut sataa

Minulla olisi edelleen loputtomiin Kreikan asukuvia, mutta ne alkoivat tuntua ihan höpsöiltä jatkuvissa sateissa, joten laitetaan väliin vähän realistisemmat asukuvat. Villatakit ja kumpparit esiin ja villasukat jalkaan, niin jo pärjää heinäkuussa! Arvelin että kyllästytte jatkuviin Kreikka-juttuihin, mutta kun, mutta kun…! Ajatukset karkaavat vielä sinne! Sitten kun aloin näitä villasukka-kuvia julkaisemaan, tulikin ihan helle. En näköjään ole koskaan ajan tasalla kuvineni.

Suunnatessani tässä asussa Suomipopeille, tunsin oloni hölmöksi. Ismo Alanko veivasi ja lämmin oli ja jalkani hikosivat kumppareissa. Bongasin yhden kumpparijalkaparin omani lisäksi. Siis luinko säätiedotuksia väärin? Yritin yhdistää asuun kaiken: festareille sopivan hupsuttelevan ja värikkään tyylin samalla, etten jäätyisi ja kastuisi läpimäräksi. Ja ne villasukatkin oli matkassa!

Ismo sai veivata keikan kuivalla maalla, mutta Sanni oli jo tukka märkänä lavalla, vesisade jatkui Kaija Koon ajan, Popedan kohdalla alue näytti jo vähän säälittävältä. Pate veivasi aurinkolasit päässä ja ihmiset värjöttelivät kuka missäkin. Onneksi minulla oli ne villasukat, villatakki ja vielä äidiltä lainattu iso sadeviitta. En muista olleeni noin huonossa säässä ulkoilmatapahtumassa ikinä. Olin seurueestamme ainoa kumppareissa ja mieheni kuivatteli Conversejaan vielä kaksi yötä tapahtuman jälkeen. Vettä tuli käsittämättömän paljon.

mekko Pisan lentokentältä/ neule Vila/ arskat Lindex/ korvikset Herkkusuu/ kumpparit Guess/ laukku Jouni Exclusive/ rannekoru Hipanema

Fiilis oli silti hyvä, onnistuin kuin onnistuin varautumaan säähän oikein! Itse tykkäsin kumppareissa löntystelystä hurjasti ja sai rauhassa kävellä lätäköiden poikki. Olipahan taas aikamoinen Suomen kesäsää, mutta viisi vuotta sitten Lontoon aleista raahatut kumpparit ovat kyllä olleet ehkä järkevin matkamuisto ikinä. Lämmin suositus, kumisaappaat. <3

Oletko itse kastunut tänä kesänä totaalisesti jossain? Mutta hei, nyt saadaan sitä arskaaaa…!