Kesäherkku jollekin lukijalleni!

Osa on voinutkin Instasta bongata, että kesäsuunnitelmamme saivat uuden käänteen. Siitä lisää myöhemmin, mutta voin kertoa, että ihana tee Teeleidissä ja pala Pandan suklaata piristivät minua eilen hurjasti, joten päätin tuoda yhdelle lukijallenikin terkkuja Keski-Suomesta teen ja suklaan muodossa! Osallistu arvotaan ja tämä setti voi olla juuri sinun!

Olen kiitollinen ihan jokaisesta joka blogiin klikkaa, mutta erityisesti teistä vakkareista, jotka jaksatte tulla tänne aina uudelleen ja kommentoida juttujani. Kommenttien puuttuminen on kamalaa, joka ikinen moikkaus tuottaa iloa! Niinpä halusin, että tämä arvonta on vain kirjautuneille lukijoilleni. Jos seuraat blogia bloggerin tai facebookin kautta, olet mukana arvonnassa jättäessäsi kommentin tähän postaukseen.

Jos et vielä ole kirjautunut lukija, toki voit sen arvonnan aikanakin liittyä!

Säännöt ovat siis seuraavat:

Jätä tähän postaukseen kommentti, jossa saa esittää postaustoiveita, sanoa vain moro tai toivottaa vain hyvää kesää. Kerro, seuraatko blogiani bloggerin vai facebookin kautta.

Suljen arvonnan sunnuntaina 24.7.2016 klo 18, eli tämän viikon saatte osallistua! Ja sitten lähtee herkkupaketti ilahduttamaan yhden lukijan heinäkuuta.Kiitos kun olette siellä ja jaksatte juttujani. <3