Keep it simple

Tässäpä loma-asu yksinkertaisimmasta päästä, mutta ah niin mukava ja toimiva. Perustoppiin ja shortseihin saa kivaa lisää kuitenkin noilla kiilakoroilla, vaikka hieman alla olevan bikinit ehkä riitelevät niiden kanssa. Syy siihen oli, ettemme oikein osanneet päättää mihin lompsimme kun tytöt nukkuivat päikkäreitään ja olin kaikkeen varautunut! Näihin kuviin tallentui sitä ihaninta kreikkalaista arkkitehtuuria – valkoista seinää ja sinisiä ikkunoita, 1500-luvun rakennusta. Jopa yksi kuva ilman aurinkolaseja ja hattua, niitä ei montaa koko reissulta muuten olekaan! Hattu ja arskat olivat liimattu päähäni, mutta kuvassa kello on jo seitsemän illalla ja aloin niistä luopua. 

Tämä sama kombo eri kengillä ehti olla päälläni Suomessakin ihan leikkipuistossa temmeltäessä, joten toimii monessa tilanteessa. Muistelen, että olen joskus pari vuotta sitten nähnyt nämä shortsit Reetan matkakuvissa, olikohan jopa Kreikan kuvia? Muistelenko väärin? Viimeksi nämä shortsit ovat olleet blogissa muistaakseni toukokuussa 2014, mihin ihmeeseen tämä aika menee! 

toppi ja shortsit Vila/ arskat Lindex/ hattu H&M/ kengät Migato

Sen pidemmittä puheitta siis yhdet asukuvat kehiin, jotka napattiin kun päädyime lopulta kävelemään Plataniakseen tyttöjen nukkuessa kärryissä. Siinä samalla ehti hypellä jonkun takapihalle ottamaan parit kuvat, hih! Mietin innoissani, että Suomessakin on kesä ja saa jatkaa näiden kenkien käyttöä…! Saas nähdä, ei niitä vesisateeseen raaski laittaa. 


Iskeekö itseesi tämä simppeli loma-asu? Kivaa viikonloppua, mitä suunnitelmissa?