3-vuotiaan matkagarderobi

Minulta toivottiin postausta lasten vaatteista ja siitä, kuka ne päättää. En ole ehtinyt kaappeja sen enempää koluta ja kuvata, vaikka todellakin pitäisi. Sen sijaan kuvailin reissussa 3-vuotiaan asuja ja annankin nyt ensimmäisen kerran koko postauksen hänen huomaansa. Itse vähän arastelen kertoa kauheasti lapsieni kuulumisia ja luonteita, mutta pukeutumismieltymykset olkoot julkisia!

Tämä topakka neiti päätti noin 2,5-vuoden iässä, ettei käytä enää housuja. Vaatteissa ei myöskään saa olla mitään vääriä kuvia, tietyt prinsessat ja ponit käy, mutta muumipaidat tai jotkut linnut ja perhoset – ei onnaa. Meillä jäi kokonaan käyttämättä koon 104 farkut, en vaan saanut niitä jalkaan. Hame, mekko ja leggarit käyvät, mieluiten hän laittaisi tyllihameen aamulla leikkipuistoon. Kengät mieluiten paljaaseen jalkaan, mieluiten ei ollenkaan kenkiä. Ostapa joku Frozen-vaate, muuta ei enää pidettäisikään ja repaleisen, liian pienen H&M-mekon Elsan ja Annan kuvalla vein suunnilleen väkipakon kanssa pois kaapista. Frozen-mania on ollut luonamme yli vuoden eikä ainakaan vielä haihtunut mihinkään!

Neiti olikin erittäin onnellinen saadessaan pukeutua viikon ajan mekkoihin, eikä alle tarvinnut edes laittaa leggareita! Minä olin varannut matkaan maksimekkoja, sillä ajattelin niiden suojaavan ihoa nilkkaan asti ja iso lierihattu peitti todella hyvin niskan ja hartiat. Myös jumpsuitit koin käteväksi vaatteeksi, ilmavaksi ja samalla hyväksi aurinkosuojaksi, mutta nekin aiheuttivat vähän keskustelua. Sain kuin sainkin neidin taivuteltua käyttämään illalla jumpsuitia. 

Kauneimpia mekkoja löytyy omasta mielestäni Pomp de luxilta ja Lindexiltä, totta kai neidillä on muutamia Desigualin mekkoja. Ihan mahtavaa, että viime kesänä hieman reiluna käytetyt mekot menevät nyt toisenkin kesän, jee! Välillä tuntuu niin turhauttavalta kun vaatteet jäävät koko ajan pieniksi, mutta edelleen hehkutan fb-kirppareita. Sieltä on meille paljon vaatetta ostettu ja sinne olen niitä saanut kiertoon. Itse en ymmärrä, jos vauvan bodysta pulitetaan 30 euroa tai jumpsuitista 80 euroa (pyörryn aina katsoessani mm. Gugguun hintoja), mutta kirppareilla ja aleissa ovat hinnat kohdillaan.

Tässäpä siis pieni kollaasi asuista, joita esikoinen käytti Kreetan viikolla!

 haalari Po.p/kengät Prismasta

 haalari Lindex/ kengät H&M

 mekko Newbie Kappahl (löytyy myös pikkusiskolta)/ kengät Skopunkten

hame H&M/ paita Pomp de lux/ hattu Lindex

mekko Pomp de Lux/ kengät ja laukku H&M

mekko ja hattu Lindex

mekko Pomp de Lux/ hattu Lindex/ koru löytyi merestä ja siitä tuli aarre! Oli muuten hieno!

Desigualin mekko oli hyvä matkustusmekkokin ja ollut jo vuoden kovassa käytössä, ihan suosikki!

Housut ja paita Zara. Nämä shortsit käyvät, koska näyttävät ihan hameelta!

En oikeasti usko, että minun pienestä vauvasta on kasvanut jo näin iso neiti, jolla on mielipide ihan kaikkeen ja joka yrittää aika ajoin jo jekuttaa vanhempiansa. Ei puhettakaan enää vauvasta tai taaperosta vaan tiukkatahtoisesta pikkuneidistä. Meidän aarteemme, sydämeni suli näitä kuvia katsellessa.

Mitä piditte tällaisesta postauksesta? Löytyikö suosikkiasua?