Pikkuvauvan äiti bikineissä

En yleensä tuo useampia asukuvia blogiin peräkanaa, mutta nyt on ollut niin hoppu, ettei muuhun aika piisaa. Nämä kuvat menevät nyt oman mukavuuskynnykseni äärirajoilla. Enpä olisi uskonut muutama kuukausi sitten viimeisilläni raskaana, että laitan julkisesti bikinikuvia blogiini kesällä. Lisäksi näissä on päivetys todella kohdillaan kun kyse on ensimmäisestä päivästä – ruskeat kädet, vitivalkoinen maha ja hieman punoittavat reidet. Hih. Aika ero vikan illan kuviin. Jännittää julkaista näitä senkin takia, että olen nyt tasaisesti saanut ilkeitä anonyymikommentteja ja jotenkin nämä kuvat tuntuvat kauhean henkilökohtaisilta, kun kaistale mahaa näkyy. Mutta rohkea rokan syö, sanovat!

Halusin nämä kuvat blogiin tuoda ja hehkuttaa tuon kimonon ihanuutta ja fiilistä, joka toivottavasti välittyy näistä kuvista. Meri ja aurinko kimmelsivät kilpaa, kivet polttivat jalkoja ja mereen oli helppo kävellä, ei tarvinnut palella.

 

En itse ole mikään ”bikinihengailija”, en ole koskaan ollut. Ehkä vielä juuri vauvan saaneena jännitän enemmän niissä esiintymistä kuin ennen. Tai sitten en, aina olen ollut vähän biksuahdistunut. Jotenkin olo on niissä liian alaston. Siinä auttaa todella paljon tämä kimono – se on pitsihenkinen ja hengittää, mutta samalla suojaa auringolta ja antaa fiiliksen, ettei hippaloi ihan niin puolipukeissa. Mainio kaveri niin rannalle, kuin ihan lyhyiden shortsien ja topin kanssa vaikka kaupungillekin. Minä ihastuin siihen kovasti ja olisin halunnut enemmänkin hengata ”liehukkeessani” (nimitys miehen antama). Voi, koko loma oli edessä ja minä olin niin fiiliksissä!

toppi Vila/ kimono Shein/ hattu paikallisesta putiikista/ läpsyt Tommy Hilfiger/ kassi Björn Borg/ arskat Rayban/ korvikset Pieces/ bikinit Change

Pikkuvauvan äiti löysi myös ihan parhaan rantakassin, johon mahtui järkkäri, vaipat, imetyssuoja, kirja, aurinkorasvat ja vesipullot – tosin sillä seurauksella etten meinannut sitä jaksaa enää kantaa. Kulki mukana koko viikon!

Jaatko ahdistuksen bikineissä köpöttelystä vai kuljetko niissä luontevasti? Kenen kaapista löytyy kimono? Jos saataisiin niitä rantakelejä tännekin!