Hanian kaduilla

Jatketaan reissufiilistelyä asukuvilla ja tunnelmakuvilla Haniasta. Pahoittelen jos näistä postauksista tulee vähän raskaita ladata, kuvia tulee paaaaljon! Hotellimme sijaitsi 12 kilometrin päässä kaupungista, jonne ajoimme vuokra-autolla. Parkkeerasimme uuden kaupungin puolelle, jossa oli kaikki muotiliikkeet ja teimme pari täsmäiskua kenkäkauppoihin sekä lastenvaatekauppoihin. Kadut olivat uudella puolella todella kapeat ja tuplilla ei monesti mahtunut eteenpäin ja piti puikata autotien kautta, joten aika pian suuntasimme vanhan kaupungin puolelle. Siellä oli ihanan kaunista, vaikkakin superturistia. Kaikkien pullonavaajien ja magneettien seassa sai kuitenkin ihasteltua kaunista vanhaa kaupunkia ja ovia! Niin ihania ovia joka puolella, mies ajatteli minun olevan ihan höyrypää kun huudahtelin koko ajan ”katso tuonnekin, miten kaunis ovi!”. 

hame Desigual/ kengät Migato/ hattu paikallisesta putiikista/ laukku Jouni Exclusive/ arskat Versace/ korvikset Aarikka

Hanian venetsialainen satama on kaunis, mutta ahdistava, kun joka ravintolassa on sisäänheittäjät, esitteitä tungetaan eri puolilta ja heppaparat juoksevat tukalassa kuumuudessa. 34 astetta seisoi varjomittarissa meidän Hanian päivänä, lääh. 

Olen ostanut ihan parhaita kesäkenkiä aina reissusta, tuntuu että Suomesta en löydä koskaan kuin terveyssandaaleja tai ballerinoja. Italiasta ostetut sandaalit ovat käytössä kuudetta kesää ja alkavat räjähtää, joten haaveissa oli löytää uudet popot. Mies kävi vuokraamassa auton ja kyseli kenkävinkkejä vuokraamon tädiltä. Hän neuvoi meille Migaton ja nappiin meni, löysin kahdet popot. Nämä kuvissa näkyvät jätin jalkaan saman tien ja kävelin niillä pitkän päivän kuumuudessa vaikeuksitta, olivat todella hyvät jalkaan! Jes, kiitos vuokraamon täti!

Asu oli kohtuu simppeli kuumaan kaupunkipäivään, korujakaan ei kauheasti tee mieli laittaa kun lämpötila on yli 30 asteen. Vuosia vanha Desigualin hame sopi täydellisesti tuonne, Suomessa sitä tulee aika harvoin pidettyä.

Mielipiteitä asusta tai Haniasta, kuka on käynyt siellä? Kun olin saanut tämän postauksen valmiiksi kurkkasin Jonnan blogiin. Hieman hymyilytti, en ole ainoa ovibongari!

Iloista uutta viikkoa!