Haikein mielin random reissukuvia sekä arvontavoittaja!

Minulla on takana ihan hirmuisen ihana ja onnellinen viikko. Kreetan reissu meni niin nappiin kuin saattoi mennä ja kun esikoinen alkoi itkeä lähdön hetkellä ettei halua kotiin, teki mieli liittyä kuoroon. Lapsella sopeutuminen sujui paremmin, äiti ja isi haikailevat takaisin. Siitä asti, kun asuimme Thaimaassa ovat kylmät kesät olleet hankalia kestää. Sitä niin tottui vuosien aikana, ettei tarvitse sukkia ja uimaan pääsee aina, nyt nautimme viikon täysillä.

Olen onnellinen, että saimme tuon reissun kokea yhdessä perheenä. Olen onnellinen, että minulla on näin ihana perhe. Mieli on haikea ja onnellinen. Kameraan tarttui yli 2000 kuvaa, joten postauksia Kreetan kuvilla on tiedossa. En tiedä kuinka paljon jaksatte katsella toisten lomakuvia, huutakaa hep sitten kun tulee yli, hih. 

Kreeta oli hyvää ruokaa, lämpöä, naurua, uimista, uusien paikkojen tutkimista, hiekkaa varpaiden välissä, iltoja lämpimällä partsilla kaksin miehen kanssa kun lapset nukkuivat. Kreeta oli yhdessäoloa, yöuinteja, auringonlaskuja, halauksia ja höpötystä. Kun sain taas katsella miten sukellusta ammatikseen tehnyt mieheni innostui vedestä ja loppuviikosta 3 vee sukelsi jo rohkeasti läikähteli sisälläni ilo. Kun kuopus päästi pitkän varmaan minuutin mittaisen höhötyksen ääneen auringonlaskua katsellessa nauroimme vedet silmissä kaikki ja totesin, etten tule ikinä unohtamaan hetkeä kun hän nauraa höhötti ensi kerran. Kaikki nautimme ihan täysillä viikosta lämmössä. Tytöt jaksoivat upeasti kolme pitkää päivää, jotka autoilimme ja kiersimme saarta. Olisi helpompaa ollut palata vaikka lokakuun säähän, sillä nyt vähän niin kuin kuuluisi jatkaa kesävaatteiden käyttöä ja rantaelämää, mutta… Palaan siis näihin kuviin varmasti vielä useasti. Tässä randomilla muutama reissukuva, tervetuloa mukaan! 

Kiitos vielä kaikille asuäänestykseen osallistuneille, äänestitte voittajaksi asun nro 8, veikkasin itse numeroa 6, joka olikin kakkonen. Arpoja kertyi 98 kappaletta ja voittajaksi random.org arpoi Maisamiisan. Hänelle lähtee alla näkyvä setti, jonka toin reissusta!

Onko toiveita, mitä haluaisitte reissusta kuulla? Vai jaksaako reissujuttuja ylipäätään? Hyvää viikonloppua!