Näyttäviä luonnonkosmetiikkauutuuksia

Toukokuun lopussa oli upea hellepäivä ja minä matkustin kuopuksen kanssa kohti Helsinkiä sekä  Norris Cosmeticsin liikettä, jossa esillä oli kosmetiikkauutuuksia. Oli ihanaa käydä pyörähtämässä pääkaupunkiseudulla ja tavata muita bloggareita edes pikaisesti! 

Meille tarjottiin terveellisiä herkkuja ja esiteltiin uudistunutta Greenscape Organic-vartalonhoitosarjaa, jolle on myönnetty  COSMOS Organic-sertifikaatti. Tuotteet on jaettu rauhoittaviin sekä energisoiviin, sarjasta löytyy minttu ja bergamotti, greippi&lime, ruusu sekä laventeli. Tuoksut tuotteisiin on kehitetty eteerisistä öljyistä. Sain mukaani tästä sarjasta minttua ja bergamottia sisältävän käsivoiteen sekä ruusunmarjaöljyä sisältävän käsisaippuan. Nämä ovat olleet ihan ehdottomasti suosikkini kesäkuun aikana ja käsisaippua koko perheen suosikki. Luonnonkosmetiikassa on aina sekin plussapuoli, että sitä annan mielelläni myös lapsen käyttää, sillä kaikki raaka-aineet ovat luonnonmukaisia. Tuoksuna minttu ja bergamottia on ihan paras ja käsirasva imeytyy nopeasti tehden käsistä ihanan pehmeät.

Business Woman piti hetken kuopusta sylissä niin äiti ehti ahmaista tarjoilut.

Pinkkien korkokenkien Maijun upeat kynnet!

Toinen meille esitelty sarja oli Naturally European ja nämä tuotteet löytyvät elokuusta asti Sokokselta. Tässäkin sarjassa on neljä eri tuoksuperhettä: inkivääri & lime, rohtorautayrtti, maito sekä ruusun terälehti. Tuoksuissa ykköseksi nousi aivan ehdottomasti inkivääri ja lime. Testissä ovat olleet sarjan vartaloemulsio sekä suihkugeeli. Maidon tuoksuinen suihkugeeli on aika mieto tuoksu ja tuoksussa eniten tuleekin esiin ihan saippua. Ihoa tämä ei kuivata, eli siinä mielessä olen tykännyt suihkugeelistä. Inkiväärin ja limen tuoksuinen vartaloemulsio on huumaavan tuoksuinen, mutta omaa korppuihoa se ei täysin riitä kosteuttamaan.

Ehdoton plussa näistä tyylikkäistä pakkauksista molemille sarjoille, näitä kehtaa säilyttää näkyvällä paikalla, kun paketit ovat niin kauniita. Myös hinta on tuotteissa kohtuu maltillinen, joten jos innostut jotain testaamaan, Greenscapen käsivoide ja käsisaippua saavat täältä täydet pisteet!

Minä kiitän mukavasta illasta kaikkia asianosaisia!

Ovatko nämä sarjat tuttuja sinulle? Käytätkö yleensä luonnonkosmetiikkaa?