Kesäkuun asut + arvonta

Sinne meni, kesäkuu. Saatiin lämpöä ja saatiin vettä niskaan, pääasiassa asuista on nähtävissä että kylmä oli. On villapaitaa ja paksua huivia ja takkeja ja tekonahkahousuja… Kaikkea mitä ei pitänyt enää kesäasuissa olla. Sandaaleja ei näy. Lisäksi näissä asuissa on ihmeen vähän värejä ja paljon sinistä mistä en muka tykkää. Hmm.

Lämpöisempää kohti siis, eikö! Mikä oli oma kohokohtasi kesäkuulta? Itse nostaisin esiin ihan alkukuun pari hellepäivää ja uimarantareissut, missä lapsen riemu oli käsin koskelteltavissa. Oli Särkänniemeä ja sadepäivää Vapriikissa, Jyväskylässä ehdittiin käydä kolme kertaa – kiva kuukausi takana ja nyt saamme pitää miehen mukanamme seuraavan kuukauden, voi jee!

Pistetään siis perinteinen asuäänestys pystyyn, tässä kaikki kesäkuun asut. Mikä oli oma suosikkisi? Melkein tiedän voittajan jo etukäteen, saas nähdä osunko oikeaan!


Arvonnan ja äänestyksen säännöt ovat seuraavat:

1. Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro mikä oli kesäkuun asusuosikkisi!

2. Tällä kertaa sekä blogger-lukijat että facebook-seuraajat saavat toisen arvan, eli olemalla/liittymällä blogger-lukijakseni/fb-seuraajaksi (klik) kaksi arpaa on sinun!

3. Jätä kommenttiisi nimimerkki/yhteystieto, jotta tavoitan sinut mahdollisen voiton osuessa kohdallesi. Kerro oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla!

Äänestys on auki viikon verran, eli 8.7. 2016 klo 18 suljen sen. 

Ja se palkinto, mikä se on? Minä en tiedä vielä, mutta lupaan hommata kesäreissusta jotain ihanaa yhdelle äänestäjälle! Vinkkaa kommentissasi, toivoisitko syötävää, kosmetiikkaa vai ihan jotain muuta jos voittaisit?

Ihanaa heinäkuuta kaikille!