Kolmen suoria ja vihreitä pöksyjä

Bongasin kuluneella viikolla tuulannelin blogista hauskan haasteen, en tiedä mistä nämä aina saavat alkunsa, mutta minusta näitä on hurjan kiva lukea. Ota ihmeessä koppi omaan blogiisi tästä! 

Postauksen kuvat ovat Särkänniemi-päivältä viikon takaa. Oli todella kylmä päivä, joten asun piti täyttää kriteerit lämmin, kesäinen, toimii syöttämiseen ja jaksaa kävellä päivän sekä käydä laitteissa. Tämän sain aikaiseksi ja äkkäsin, että asu sisältää kaksi käytettynä bloggaajilta ostettua asiaa: Curiouser-Nooralta ostetun paidan sekä Sally’silta löydetyn huivin. Ostan ihan hirmuisesti vaatetta käytettynä nykyään ja huomasin, että eräänä päivänä molemmat lapsetkin olivat päästä varpaisiin käytetyissä vaatteissa. Tästä pitäisikin kirjoittaa oma juttunsa, sillä mm. facebookin Molo-kirppari on ollut ihan mahtava! Mutta nyt siihen haasteeseen, missä piti keksiä aina 3 asiaa jokaiseen kohtaan.

3 asiaa joita odotan… miehen kesälomaa, aurinkoisia päiviä perheen kanssa, ensi viikolla alkavaa OITNB-sarjan seuraavaa kautta!

3 asiaa joita haluan… aikanaan töitä, haastaa itseni koko ajan kokeilemaan rajojani, pitää lapset sylissä aina vaikka olisivat 20-vuotiaita.

3 asiaa jota teen usein… juon teetä, urheilen, valitan (valitettavasti).

3 asiaa joista tykkään… musta tee, lukeminen, perhe.

3 asiaa joista en tykkää… punaviini, naapurin savuava grilli aina kun ripustan pyykit ulos kuivamaan, kateellisuus.

3 asiaa mitä minun pitäisi tehdä… siivota vaatekaappi, levätä, tehdä ruokaa pakastimeen arjen helpottamiseksi (mitään näistä kyllä tuskin teen).

3 asiaa mitä osaan… ajaa moottoripyörällä, kirjoittaa, hypätä korkealle :D (mm. korisharrastus ja bodyattack ovat tätä muokanneet).

3 asiaa jota en osaa… kolme vain? Nooo, vaihtaa renkaita autoon, neuloa, leipoa hyvää pullaa.

3 asiaa jotka rauhoittavat minut… sauna, lukeminen, miehen rauhoittava halaus.

3 asiaa, jotka saavat minut stressaantumaan… no ihan kaikki! Aika joka ei riitä mihinkään, sekainen koti, yövalvominen.

3 asiaa mitä tein viikonloppuna… voi vaikka mitä, kun satuin nyt olemaan kotikotona. Jos nostetaan kolme, niin söin isäni paistamia pinaattilettuja, näin ystäviä ja kohta pitäisi suunnata jumppaan äidin ja kuopuksen kummitädin kanssa. Mitä jos tämä ei toteudukaan, sanoin jo että tein sen? Hih.

3 asiaa mitä olen tehnyt viimeisen viikon aikana… vaihtanut niin monta kakkavaippaa ja aina samalla koko vaatekerran (täytyisiköhän vaihtaa vaippamerkkiä) etten pysy laskuissa, käynyt uudessa bodyattackissa sekä bodystepissä (ohjelmat vaihtuivat tällä viikolla), nauranut ja rakastanut perhettäni.

housut Zara/ paita Guess (second hand)/ kengät Calvin Klein/ arskat Rayban/ korvikset Aarikka

Siinäpä ne! Kuka ottaa kopin? Mitä tykkäät vihreistä housuista? Minulle on tullut ihme villitys työntää paita joka housun ja hameen sisään, asia jota ennen inhosin ja nyt toistuu joka asussa. Tällainen kausi siis nyt.

Mitkä kolme asiaa sinä teet tänään? Iloista sunnuntaita joka iikalle!