Kesäkivaa Koiramäessä (sisältää arvonnan!)

Olen kirjoittanut Särkänniemen Koiramäestä useamman kerran, olemme vierailleet siellä niin kesällä, jouluna kuin talvella helmikuussa ja se on ehdottomia suosikkikohteitamme kotikaupungissa. On hauskaa, miten samassa paikassa voi olla niin eri tunnelma eri vuodenaikoina. Joulukuussa oli ihanaa tehdä joulukoristeita sisätiloissa, helmikuussa nautimme kirkkaasta kevätpäivästä ja lämmittelimme jumpan tahtiin, kesällä tekee mieli tutkia piha-aktiviteetteja ja niitäkin piisaa. On kaarnaveneen uittoa, poniratsastusta, näytelmiä sekä oma kesän suosikkini: koiranpennut. Noita söpöjä pieniä pentuja telmimässä olisin voinut tuijotella loputtomiin. Eläimiä on kivaa katsella kesäaikaan ulkosalla ja kun taustalla pyörii huvilaitteita, tuntuu todella että paikka on herännyt eloon.

Meinasimme vielä kääntyä kannoillamme, sillä menomatkalla alkoi ropista taivaan täydeltä rakeita. Mutta se oli onneksi vain kuuro ja aurinkokin pilkisteli visiitillämme, eikä toisaalta jonoja ollut monen varmasti pelästyessä keliä. Luotin myös siihen, että Koiramäessä piisaa sisätiloja, joten jos pärjäsimme siellä joulukuussa niin varmasti pienessä raekuurossakin! Jos muuten Koiramäessä haluaa piipahtaa niin kannattaa hyödyntää tarjous, 19.6.2016 asti pääsee puoleen hintaan (7,50 euroa) paikalle, alle metrin mittaiset pääsevät maksutta. Lisäksi ensi viikonloppuna 9-12.6. paikalla on viikinkejä ja tiedossa spesiaaliohjelmaa muun muassa jousiammunnan merkeissä.

Tytär halusi ensimmäisenä viedä enonsa kurkkimaan tallissa olevaa tonttua, siitä on puhuttu joulusta lähtien ja sieltä se edelleen tallin katosta kurkkii, jos malttaa sinnikkäästi odottaa. Yhtä hurja se on edelleen! Myös lossi sai riemua aikaan ja lapsi saikin itse sitä liikutetua köydestä vetämällä. 

Kun lapsi ilmoitti että hänellä on nälkä, suuntasimme von Guggelböön kahvioon kuten aiemminkin. On ihan huippua, että sieltä saa lounaaksi lohikeiton, eikä tarvitse välttämättä vetää nakkiperunoita! Siinä astellessamme kahvioon meitä vastaan käveli yllättäen Maisa-minipossu ja näytti, kuinka hän osaa pujotella ja tehdä pyörähdyksiä. Olipa hauska ylläri!

Kun keppihevoset, liukumäet, eläimet ja kahvio oli tutkittu lähtikin pikkulikka täysillä jo höyryämään kohti laitteita, sillä Viikinkilaivaan oli päästävä. Ja törmäilyautoihin ja Troikkaan ja lista jatkui. Veli puolestaan karjaisi komeasti uutuuslaitteen X:n kyydissä, itse jänistin ja kipitin tuttuihin Motogeehen ja Tornadoon. Aina Särkänniemestä lähtee kyllä hyvällä mielellä ja uudella kampauksella pyörittyään ympäri ja ylösalaisin! Kausikorttilainen viettäisi siellä varmasti koko kesän!

Jos sinulla on mielessä Särkänniemen-visiitti kesälle, niin nyt korvat höröllle! Saan nimittäin ilokseni arpoa lukijoille 2 x 2 elämysranneketta, joilla siis pääsee kaikkiin Särkänniemen kohteisiin (Koiramäki, akvaario, planetaario, Näsinneula, pituuden sallimat kaikki huvilaitteet) rajoituksetta. Kahteen perheeseen siis tiedossa kaksi ranneketta! 

Arvontaan voit osallistua seuraavasti:


1. Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro, mikä on Särkänniemessä suosikkikohteesi/laitteesi! Jätä jokin yhteystieto mistä tavoitan sinut, jos voitto osuu kohdallesi. Saat yhden arvan.


2. Toisen arvan saat, jos olet blogini lukija JOKO bloggerissa TAI facebookissa


3. Kiljaise vielä oletko mukana yhdellä vai kahdella arpasella!


Arvonta alkaa nyt ja on auki 14.6.2016 klo 18 asti. Onnea matkaan!