Toukokuun asut ja viikon vika arvonta

Sinne hurahti toukokuu, joka oli sanalla sanottuna mahtava. Kuvistakin näkee kuinka upeita kelejä riitti, kuinka kauniita kukkivia puita saatiin taustalle. Oli vappu, kuopusen ristiäiset, kihlajaiset, Tukholma ja Särkänniemi… Toukokuu oli upea! Kyllä väsymystäkin piisasi, mutta siltä ei kai vain voi kahden pienen kanssa välttyä. Yllärinä tuli tuo isomman valvominen, jonka kanssa taisteltiin loppukuu.

Huomasin tätä kollaasiani tehdessä, että 7/12 kuvassa ovat nuo Le Specsin peililasit. Hmm, onpa niistä tullut suosikit, ovat aina päässä. 

Nyt tuntuu siltä, että valvomisen ja kahden lapsen pyörityksen myötä voi postaustahti hiipua, välillä tuntuu myös, että olen täysin tyhjäpäinen postausideoiden kanssa. Mistä haluaisitte kuulla? Lapsista ja tästä elämänvaiheesta riittäisi aihetta, toisaalta se mitä haluaa kertoa on aina vaikeaa päättää.

Tässä nyt joka tapauksessa arvontaviikon vika arvonta kehiin, tulipas tälle viikolle monta arvontaa! Kahdelle asuäänestäjälle on luvassa ylläripaketti, jonne sujautan ainakin Cloettan uutuussuklaata, katsotaan mitä muuta kivaa sinne päätyy…! On kivaa kiittää teitä, kun olette pysyneet mukana, vaikka tuntuu että välillä postaukset tulee tehtyä aika vauhdilla ja silmät ristissä. 

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro mikä oli toukokuun asusuosikkisi! Heitä myös postausideoita jos on jotain mielessä!

2. Tällä kertaa blogger lukijat saavat toisen arvan, eli olemalla/liittymällä blogger-lukijakseni kaksi arpaa on sinun!

3. Jätä kommenttiisi nimimerkki/yhteystieto, jotta tavoitan sinut mahdollisen voiton osuessa kohdallesi. Kerro oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla!

Arvonta on auki aina maanantaihin 6.6.2016 klo 18 asti ja voittajia tällä kertaa kaksi! 

P.S. Lavera-arvonnan voittaja on arvottu, arpoja kertyi 93 kappaletta ja rando.org valitsi joukosta voittajaksi Viivi K:n! Kiitos kaikille ja onnea Viiville!