Kevään kehysmuoti pursuaa värejä (sisältää alekoodin!)

Tarvitsetko uudet silmälasit? Tai aurinkolasit? Lukaise ihmeessä tämä postaus ja nappaa alekoodi talteen, sillä taannoin Indiedaysin Inspiration-tilaisuudessa pääsin tutustumaan Fuzion Step in to world-malliston kehyksiin, jotka olivat niin näköiseni kuin olla voi. Täynnä värejä siis! Tuo Instrumentariumin pisteellä ollut porrasseinä oli myös upea värisävyiltään ja kertoi myös malliston värikylläisyydestä. Koska minä en tarvitse silmälaseja, fiksumpaa olisi ollut ehkä sovitella niitä arskoja, mutta hei, nuo kehykset olivat kuin tehty paitaani ja hiplasin vain näitä värikylläisiä kehyksiä. Hienoa, että Suomessakin on näin rohkeita kehyksiä tarjolla!

Me Saaran kanssa innostuimme värikehyksistä, tuovat muuten ihana väriläiskän Saaran mustaan asuun. Laseilla saa muutettua aika paljonkin asukokonaisuutta!

Bloggaaja Sally’s tyttärineen valitsivat hieman hillitympiä kehyksiä.

Aurinkolasit ovat itselleni alkuvuoden ensimmäisistä auringonsäteistä aina syksyyn asti tärkeä asuste, jota ilman en osaa lähteä ulos. On ihanaa, kun on monenvärisiä ja muotoisia aurinkolaseja, sillä ne vaikuttavat asun kokonaisuuteen yllättävän paljon. Kuten olette varmasti asukuvistani bonganneet, siniset peililasit valikoituvat usein päähäni ja hei, peililasit ovat tänäkin keväänä muodissa! En todellakaan osaisi valita omaa suosikkiani kevään aurinkolasitrendeistä, sillä minua viehättää niin värit, peililasit kuin perinteiset pilotitkin. Koska siniset peilit ja Raybanit minulta jo löytyvät, ehkä keltapintaiset ova seuraava hankinta. Ehkä. Tai sitten lilat, ysärihenkiset pyöreät!

Nämä Instrun tytöt olivat aivan ihanasti stailattu, värien ystävä ihasteli heitä salaa. 

En itse muuten edes tiennyt, että Instrumentariumilla on arskoihin erikoistuneita Solaris-liikkeitä ympäri Suomen, kannattaa kurkata, valikoima on laaja! 

Jos iski pakottava tarve saada uudet silmälasit tai arskat nenälle, niin nyt saisit hyvän -25% alen Instrumentariumista mainitsemalla alekoodin FUZION kassalla. Koodi on voimassa aina 30.6.2016 asti!

Viralliset kuvat Julian Schröpel sekä Sanni Riihimäki.


Minkälaiset lasit ovat sinun suosikkisi, hillityt vai värilliset? Ovatko uudet aurinkolasit hankintalistalla? Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

*postaus yhteistyössä Instrumentariumin kanssa