Kihlajaisten pika-asu

Viime sunnuntai valkeni aurinkoisena ja meidän perheemme suuntasi kihlajaiskahveille. Edessä oli pidempi ajomatka, mietittävänä lasten mekot ja oma pukeutuminen. Yllättäen tuli hoppu ja lapset saivat ristiäismekot ylleen, meikatessa hiukset vielä märkänä mietin, etten muuten tiedä yhtään mitä laitan päälle, mikä kaapistani istuu päälleni ja mistä se syöttäminenkin hoituu. Aikaa oli 10 minuuttia. Laveran meikkikynä kädessä mietin, kuinka Päästä varpaisiin-Lila teki minulle meikin Laveran tuotteilla viime kesänä. Kuka muistaa tämän postauksen, klik. Sitten muistin hameen, joka minulla oli silloin päällä. Aivan ihana ihana hame, jonka laitoin kaapin perälle tullessani raskaaksi ja ajattelin, että noin tyköistuvaan hameeseen mahtuminen tulee viemään tovin. No, te tiedätte että tässä asiassa kävi päinvastoin. Niinpä ryntäsin alakertaan, kaivoin kaapin perältä tuon ihanan kesähameen ja avot, siinä se oli, kesäinen asu kihlajaisiin!

Tälle hameelle on vaan niin hurjan vaikeaa löytää yläosaa kaveriksi. Nappasin sille nyt lennossa tuon harmaan topin pariksi. Pitäisin tätä kyllä enemmänkin, jos vaan keksisin mikä yläosa natsaa noin korkean ja värikkään hameen kanssa. Tämä nyt ei ollut ihan täydellinen kombo, mutta kun aikaa miettiä ei ollut, olin tyytyväinen lopputulokseen. Tukalle en ehtinyt tehdä mitään, mutta häihin sitten panostan! 

Ja nuo omenapuut. Joka aamu ihastelin ja huokailin omenapuun kauneutta, mikä loisto! Tämän viikon seurauksena puu on rusehtunut ja pudottanut joka ikisen kukkansa ja minäkin rusehduin aurinkoviikon myötä, hih. Olipa upeita hellepäiviä ja puistoilupäiviä, kunnes siirryttiin eiliseen syksyiseen keliin. Mutta joka aurinkohetkestä on nautittu!

hame H&M/ toppi Vila/ arskat Rayban/ kengät Clarks/ kello Guess/ rannekoru & korvikset Pieces

Näin siis suuntasimme kihlajaiskahveille ihanassa säässä ja juhlatkin olivat aurinkoiset. En ollut ikinä käynyt aiemmin kihlajaisissa, oletko sinä päässyt sellaisia juhlimaan?

Kuka muistaa tämän supervärikkään hameen? Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!


P.S. Tämän viikon klikkausmäärät ovat rikkoneet pikkublogini kaikki aiemmat ja päiväkäynnit ovat nousseet satojen sijasta tuhansiin. Olen ollut hurjan otettu jokaisesta kävijästä, kiitos kun kävit, tule uudelleenkin!