Yövoideuutuus – herää levänneenä (sisältää arvonnan!)

Siinä missä arvostan helposti puettavia koruja ja vaatteita pikkulapsiarjessa, arvostan myös ihonhoitotuotteita, jotka lupaavat tehdä monta asiaa kerralla. Laitan kyllä aina yövoiteen alle seerumin, se on vain tapa (ja taistelu ryppyjä vastaan), mutta tämä testaamani Laveran yövoideuutuus lupaa tehdä monta asiaa kerralla, joten innostuin jo pelkästä ajatuksesta! Sen kanssa ei siis muuta tarvitsisi.

Lavera Re-Energizing tehoyövoide sisältää kallisarvoisia ainesosia, kuten luomumanteli- ja -oliiviöljyä, hyaluronihappoa, luomuviinirypäleöljyä sekä E-vitamiinia, jotka kosteuttavat, silottavat ja elvyttävät ihoa tehokkaasti tehden siitä raikkaan ja säteilevän näköisen. Nukkuessasi solusi uudistuvat täyttä vauhtia. Näin päivän aikana tapahtuneet vahingot saadaan korjattua. Tätä solujen uudistumista ja korjausta tukee Laveran Re-Energizing Sleeping Cream -voide. Minä ihastuin välittömästi tähän yövoiteen ja naamion yhdistelmään sekä sen ihanaan tuoksuun. Tuoksu on tuttu muistakin Laveran rasvoista, sanoisin mantelin tuoksuvan siinä päällimmäisenä. Aluksi tuntui, että tuote jää paksuna naamaan eikä imeydy, mutta hetken päästä pintakuiva ihoni oli imaissut kaiken eikä rasvaa kasvoilla enää näkynyt. Toisaalta sen verran ”tykky” tuote on, etten ihan jokainen yö pysty sitä käyttämään, mutta joka toinen on toiminut! Ehdottomasti aamulla herää kosteutetulla iholla, joka on saanut uutta elinvoimaa.


Onko Lavera itsellesi tuttu? Se on luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteissa käytetään yli 300 luomuraaka-aineta, joista yli 200 kasvatetaan laveran omilla viljelmilla. Tuotekehitys ja tuotanto ovat olleet alusta lähtien Saksassa Hannoverin alueella. Tunnisteella Lavera löydät aiemmin merkistä kirjoittamani jutut.


Jos siis kaipaat tehokasta kosteutusta ihollesi ja virkeätä ihoa aamulla (no kukapa ei!), minulla on ilouutinen: yhdelle lukijalle lähtee tämä tuote testiin!

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro, onko Lavera sinulle tuttu merkki, saat yhden arvan!

2. Tällä kertaa blogger lukijat saavat toisen arvan, eli olemalla/liittymällä blogger-lukijakseni kaksi arpaa on sinun!

3. Jätä kommenttiisi nimimerkki/yhteystieto, jotta tavoitan sinut mahdollisen voiton osuessa kohdallesi. Kerro oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla!

Arvonta on auki aina tämän kuun loppuun, eli 31.5.2016 klo 18 arvotaan voittaja. Onnea matkaan ja kauniita unia kaikille!

*tuote saatu blogin kautta