Jatkettuja lauseita täälläkin!

Tämä postausaihe on ollut jo monessa blogissa ja niitä on ollut niin kivaa lukea, että halusin tehdä itsekin nämä jatketut lauseet. Ekaa kertaa taisin törmätä haasteeseen Meidän elämää Anun-blogissa ja sittemmin olen näitä lukenut monista muistakin blogeista. Kuvat ovat vapulta, kolmessa viikossa luonto on niin vihertynyt, että ero näihin kuviin on huima! Minun oli pakko päästä kuviin tuon supersöpön Kuplan kanssa, kuka muuten tietää missä tuo auto sijaitsee? Mutta sitten lauseisiin!


En ymmärrä…
miksi koko ajan väsyttää ja tekee mieli makeaa, vaikka nukun ihan hyvin. Syytetään hormoneita ja imetystä jaja… ;)

Seuraavaksi ajattelen…
että piru kun taas jumituin koneelle, vaikka muutakin tekemistä olisi.


Viime aikoina…
olen sykkinyt duracell-pupuna, kun mies palasi isyysloman jälkeen töihin. Ottanut salikortin tauolta ja palannut jumppiin, vaikken kuvittelekaan treenaavani viittä kertaa viikossa (enkä jaksaisikaan, yhtenäkin päivänä kävelin putkeen kolme tuntia lykkien 40 kilon tuplarattaita), niin kun pääsen jumppiin, meinaa päästä onnenkyyneleet! Perjantai-illan bodycombat sai kyyneleiden lisäksi veren virtaamaan taas aivoihin, hartiani ovat niin jumissa imetyksestä!

En osaa päättää…

ikinä mitä syötäisiin. Menetän hermoni joka kerta. En itse syö punaista lihaa, vauvan takia välttelen tiettyjä juttuja ja lapselle eivät jotkut jutut kelpaa. Onneksi mies syö kaikkea!

Muistan ikuisesti…
Sen hetken, kun mieheni istui viereeni abikurssilla. Kun tutustuimme ja mietin, kuinka kiva tyyppi hän on, vaikken kuvitellut, että meistä koskaan paria tulisi. Oli niin luontevaa ja kivaa jutella. Tuosta päivästä on kohta 16 vuotta.

Päivän paras juttu…
kuopuksen ääneen naurahdus.

Noloa myöntää, että…
olen syönyt ihan jäätävät määrät herkkuja viime aikoina. Toisaalta olen liikkunutkin hurjat määrät, mutta kyllä olo on ollut aika öklö. Huh!

Viikko sitten…
vietin hyvin tavallisen päivän lasteni kanssa, kävimme neuvolassa hakemassa rokotuksen, leikkipuistossa ja illalla katsomassa esikoisen ja ystävien kanssa Angry Birds-leffaa.

Kaikesta pahinta on, että…
aika valuu käsistä. Haluaisin välillä vain maata sängyssä ja rutistaa lapsiani ja miestäni (tämä ei ole 3v elohiiren kanssa oikein mahdollista) ja pysäyttää kellot. Haluaisin pitää vanhempani ja mummoni elämässäni aina. 


Salainen taitoni on…
Hmm. Ei tämä ole varmaan enää kenellekään salaista, mutta muistan kaikki mahdolliset päivämäärät. Nimpparit, synttärit, koiran syntymäpäivät ja lista jatkuu…

Jos saisin yhden toiveen, se olisi…
että pysyisimme koko perhe terveenä ja yhdessä.

Minulla on pakkomielle…
kynsien pureskeluun. Aina ja edelleen. Joskus ala-asteella jo käytin tähän Kynneliä, lakkasin puremasta kun pystyin käyttämään kynsilakkaa ja päädyin työhön, jossa ei saa käyttää lakkaa. Siitä se taas alkoi. Argh. Toinen pakkomielle on siivous. Inhoan sotkua, mutta lasten myötä sitäkin on opeteltava kestämään.

Söin tänään…
Eilen söin puuroa aamupalaksi ja lounaaksi kahvilan lohisalaattia. Illalla tein kotonakin lohisalaattia parsalla. Mutta kun on lämmin, salaatit ovat ainoa ruoka mitä tekee mieli.

Ärsyttävintä on…
kateus. Se on ihmiset luulevat tietävänsä mitä toisille kuuluu, eivätkä kysy sitä. Se kun kysyt ja saat vastaukseksi ”ihan hyvää”, kun ei puhuta suoraan.

Tekisi mieli…
lähteä reissuun! Rantakohteeseen! Edellisestä rantsureissusta on lähes kaksi vuotta aikaa, kaipaan turkoosia vettä, merta ja hiekkaa niin että halkean!

Minusta on söpöä…

kun isompi tyttäreni hoitaa vauvaansa ja käyttää kaikkia samoja fraaseja kuin äitinsä. Tyyliin ”viihtyisitkö hetken siinä” laittaessaan nukkea sitteriin jne. Siinä saa välitöntä palautetta omasta puheestaan! :D

Hävetti…
oma höperyys nolottaa usein. Mies totesi, että E85 bioetanolia kun tankkaa, 60 eurolla saa tankin täyteen. Minä sitten jumppareissulla tankkasin ja ihmettelin kun 52 euron kohdalla kun pistooli pätkii ja pätkii ja tankki jo tulossa yli ja ei tänne 60 eurolla mahdu, vaikka tankki oli ihan tyhjä aloittaessa. Yritin tunkea epätoivoisesti 60 eurolla bensaa tankkiin kunnes totesin että ei ole mahdollista ja tankki läikkyi jo. Kun mainitsin asiasta kotona, sain osakseni huokaisun, että ei se summa ollut niin tarkka, vaan vertaus normibensan hintaan, jolla saa maksaa 90 euroa tankillisesta. Jaa. Mistäs minä sen olisin tajunnut. Ja näitä esimerkkejä piisaa, onpahan miehellä naurunaihetta.

hame Only/ neule H&M/ kengät So What/ korvikset Uhana Design/ arskat Le Specs

Olenko ainoa, jonka mielestä…
Tämäpä oli vaikea, ei minulla ole mitään ihme juttua tähän. Nooo… Apulanta oli ykkösbändi jo vuonna 1995? Silloin meitä ei kauhean montaa tätä mieltä ollutta löytynyt. :D Olenko ainoa kenen mielestä jäätelö ei ole kauhean hyvää?

Irtosiko lauseista mitään uutta? Kuuluuko mielestäsi tekonahkahame syksyyn vai voiko sitä pitää keväälläkin?


Aurinkoista tiistaita kaikille!