Niin häviävän lyhyt hetki

Niin lyhyen aikaa lapset ovat pieniä. Kaksi kuukautta elämää kuopuksen kanssa on kulunut ja hän on kasvanut kirjaimellisesti silmissä. Pienestä mytystä on tullut ympäristöä tarkkaileva pieni, joka väläyttelee hymyjä ja vastaa jokeltelulla. Isosisko on kahdessa kuukaudessa sopeutunut hyvinkin rooliinsa ja pikkusiskosta on tullut tärkeä osa elämää. Minun sydämeni heittää häränpyllyä liikutuksesta kun näen isomman halaavan pientä ja sanovan ”me olemme siskoksia”. Kurkkua kuristaa, kun he kasvavat silmissä ja toivon, että he pystyvät aina turvaamaan toisiinsa. Olen niin onnellinen, että saimme toisenkin tyttären perheeseemme.

Niin häviävän lyhyen hetken kirsikankukatkit ovat loistossaan. Monessao blogissa olette nähneet Roihuvoren kirsikkapuita? Niinpä, näitä upeita puita on vilissyt todella monissa kuvissa eikä ihme, todella upeitahan ne hetken aikaa ovat. Minä ihailin jo viime keväänä kirsikkapuita ja mietin, että voi kun pääsisin näkemään ne joskus itse. Ja kun tilaisuus tuli, ajoimme paikalle. 

Entäs se kuvien otto sitten? Housut eivät istuneet päälle ja nyin niitä ylöspäin, esikoinen juoksi kovaa pitkin puistoa niin että miehen oli pakko lähteä perään ja kuopus alkoi huutamaan ruokaa. Miehen juostessa esikoisen perässä minä imetin puun alla ihmeellisessä polvikyykyssä, sillä maa oli kostea. Sitten otettiin joku satunnainen kuva ja oli minun vuoroni juosta tyttären perässä. Nauratti koko sekava tilanne, mutta saipahan toinen purkaa energiaansa ja näin kuin näinkin nämä upeat puut, varmasti juuri viime hetkillä. 

paita Desigual/ housut Vila/ arskat Le Specs/kello Tommy Hilfiger/ rannekoru Oxxo

Kuvien viilailuun ei siis ollut aikaa, mutta jotain saatiin aikaiseksi. Toivottavasti näistä huokuu kirsikkapuiden upeus ja Desigualin keltaisuus tuo virtaa sunnuntaipäivääsi!

Alkoi naurattaa kun kirjoitin tätä, mahdettiin me kyllä taas olla näky.


Kävitkö itse kurkkimassa Roihuvuoren loistoa?

P.S. Jos kaipaat kaappiisi pinkkejä housuja, niin nämä Vilan farkut lähtisivät edullisesti eteenpäin! Kaivoin ne innoissani odotuksen jälkeen taas esiin vaan todetakseni, että nekin ovat väärän kokoiset. Jos innostaa, laita spostia minulle osoitteeseen optimismia(at)gmail.com ja sovitaan kaupat!