Kotiäidin pikkumusta

Vaate, jossa voi mennä niin ravintolaan syömään kuin kyykistellä hiekkalaatikolla ja pyöriä pihamaalla. Vaate, joka ei purista ja joka joustaa kyykkimiseen ja josta onnistuu mutkatta imetys. Onko sellaista olemassakaan? On ja nimitin sen kotiäidin pikkumustaksi. Toimii joka tilanteessa.

Playsuit oli suosikkini lämpimän jakson ajan. Kun aamulla on kiire saada äkkiä jotain päälle, tällä oma pukeutuminen hoituu vauhdilla. Yksi vaate päälle ja menoksi. Eri tavalla asustettuna se muuttaa ilmettä hyvin, jos joku huomasi risteilykuvista, jumpsuit oli illallisella päälläni neuleen kanssa, kotona se on ollut tennareiden ja topin kanssa. Näissä kuvissa se oli jakun kaverina ja alla vielä sukkikset. Äitienpäivän aamu valkeni aurinkoisena ja kävin tässä asussa aamiaisella. 

Ranteessa oli tuona ja niin monena päivänä sen jälkeenkin äitienpäivälahjaksi saamani koru. Mies oli ostanut sen jo maaliskuussa (MITÄ!?) vieraillessamme Suvimarjan tilalla ja ajatellut, että se sopii kellooni. Tykkäsin korusta kovasti, lisäksi siinä oli sama plussa kuin vaatteessa: se toimii lasten kanssa ja on nopea vetää ranteeseen. Arvostan selkeästi kaikkea minkä voi laittaa nopeasti päälle, kaksi pientä lasta eivät kauaa odottele. 

playsuit Silverjungle/ jakku Vila/ kengät DKNY/ koru Oxxo/ kello Tommy Hilfiger/ arskat Versace/ korvikset Uhana Design

Arvasin heti, että tästä tulee lämpöisten päivieni suosikki ja niin tulikin. Tällä viikolla ei ole playsuitissa tarennut, mutta eiköhän kesä ole vielä edessä!

Tykkäätkö itse tällaisista yksiosaisista asuista? Aurinkoista torstaita, täällä ainakin paistaa taas!

*playsuit ja aurinkolasit saatu blogin kautta