Lush – ihastuksia ja epäonnistumisia

Kahden pienen lapsen äitinä suihkuhetki tai saunassa käyminen on monesti se ”hiljainen” hetki päivässä. Sen takia toivoisikin, että noissa hetkissä olisi jotain spesiaalimpaa. Itse koen, että tuo pieni spesiaali suihkureissuun tulee Lushin käsintehdyistä tuotteista, josta ihan ykköseksi on noussut tämä sitruksentuoksuinen saippua. Minä olen vannoutunut suihkugeelien käyttäjä, joten epäilin tykkäisinkö palasaippuasta. Ensi kerta jo lupasi hyvää, tämä ei kuivata ihoa, on todella riittoisa ja tuoksu aivan ihana. Myös tyttäreni innostui tästä, sillä saippuasta on pientä (prinsessa)kimalletta ja näin ollen tämä palasaippua on noussut meidän tyttöjen suosikiksi. 

Monet ovat varmasti törmänneet siihen ongelmaan, että imetys vie niin sanotusti hiukset päästä. Niitä lähtee ja paljon ja olen yrittänyt syödä biotiinia pelastaakseni edes osan ja tätä Lushin hiusjuurille tarkoitettua tuotetta aloin käyttää heti huhtikuun alussa imetyksen alkaessa. Roots sisältää kolmea erilaista minttua, jotka vahvistavat hiusjuuria sekä hunajaa ja oliiviöljyä. Ohjeena tässä tuotteessa on, että sitä tulisi hieroa 20 minuuttia kuivaan päänahkaan ja pestä sitten pois. Minä olen luistanut ohjeesta niin, että olen laittanut tuotteen hiuksiin saunaan mennessä. Minttu on niin vahva, että se hieman höyryää saunassa silmiin, mutta muuten en ole huomannut, että saunassa käyttämisellä olisi suuria haittavaikutuksia. Kun tätä on käyttänyt, ovat hiukset pestessä paksun oloiset ja jälkikäteen kiiltelevät. Päänahka jää mintusta ihanan viileäksi ja tuote hoitaa myös tehokkaasti päänahkaa.

Tiedättekö mikä Lushin tuotteissa on ihanaa, sen lisäksi, että ne ovat eläinkokeettomia, luonnollisia ja käsintehtyjä? Nämä purkit ovat täynnä toinen toistaan mainioimpia tekstejä ja minua hymyilyttää joka kerta, kun tavaan niitä uudestaan läpi suihkussa. Ne siis piristävät monella tapaa! 

Hiuksiani yritin pelastaa myös tällä tehohoidolla, jonka pitäisi vahvistaa hentoa hiusta. Jojobaöljyä, jasmiinia ja oliiviöljyä sisältävä hoito myydään tuollaisena tikkarina ja se sulatetaan pikku hiljaa kuumaan veteen, jolloin siitä tulee hiusnaamio. Vettä lisätään hiljalleen n. 5 minuutin ajan ja sekoitellaan, kunnes jäljelle jää vain tuo tikku. Sen jälkeen hoito laitetaan hiuksiin 20 minuutiksi ja huuhdellaan pois.

Veden määrää oli vaikeaa arvioida ja luulen, että tämä hoito jäi liian paksuksi omalla kohdallani. Sekoitellessani tuotetta totesin, että sitä on ihan hirveästi ja muistelin Lushin myyjän joskus sanoneen, ettei tätä tarvitse sulattaa kaikkea kerralla. No, se oli jo myöhäistä. Tungin kasan naamiota päähäni ja menin istuskelemaan saunaan (varmaan ei olisi pitänyt, mutta kun en jaksa muualla istuskella noin pitkää aikaa). 

Kun tulin ulos saunasta ja aloin huuhtoa naamiota pois, se ei niin vain lähtenytkään. Huuhtelin ja huuhtelin ja pesin shampoolla ja tukkani oli edelleen täynnä pieniä naamiojäämiä, joita lopulta harjailin pois ja pesin vielä kerran uudelleen hiukset.

Lopputuloksena ihailin illalla kiiltelevää tukkaani, joka näytti hyvinvoivalta ja sitä oli helppo harjata. Kyllä tuote siis sinällään toimi, mutta sen pois peseminen oli niin iso vaiva, etten tiedä uskaltaisinko uudelleen kokeilla. Oliko saunalla osansa tässä epäonnistumisessa?

Minttuhoito ja appelsiinisaippua jatkavat suosikkinamme ja täältä postauksesta voit lukea, mitkä muut ihanuudet ovat olleet suosiossani. Tuota hierontapalan laventelituoksua ja ihanuutta en voi kylliksi ylistää, se takaa kyllä ihanat unet. Kokeilkaa huonostinukahtajat!

Onko tässä itsellesi tuttuja juttuja, ovatko muut onnistuneet hiusnaamion kanssa? Onko Lush muuten tuttu?

*tuotteet saatu blogin kautta