Tuulahdus Tukholmasta!

Voi että. Olipa niin kiva päivä Tukholmassa-reissu meillä, ettei toista. Oli ihanaa tehdä pieni irtiotto! Lisää Tukholmasta myöhemmin, nyt kehiin asu, joka palveli hyvin pitkän päivän. Pukeutuiminen on hyvin haastavaa tällä hetkellä, kun säätiedotuksia katsellessa arpoi, onko perillä kylmä vai kuuma. Oli lopulta todella lämmin, mutta aamulla tarvitsi ehdottomasti takin. Kengillä piti jaksaa tarpoa tuntikausia. Asujen tulee olla kaksiosaisia, jotta kuopus on helppo syöttää missä vaan. 

Jos tässä ei ole tarpeeksi vaatimusta, vaatekaappini sisältö tuntuu olevan jonkun toisen. Alaosat jäivät liian isoiksi lapsen myötä, yläosat roikkuvat hartioista ja kinnaavat rinnasta. Kroppa on muuttanut muotoaan vuoden sisällä suuntaan jos toiseenkin ja muuttaa varmasti edelleen. Joten kuljen näissä Cubuksen alesta löydetyissä farkuissa (mutta onneksi ovat huippukivat!), yläosaa ”pienensin” solmimalla paidan vyötärölle. Farkkuliivi ja vaalea denim ovat omat kevään suosikkini, ne tuovat kevään! Sain kuin sainkin asun kasaan Tukholma-päivää varten.

paita & liivi Only/ arskat Le Specs/ tennarit Converse/ korvikset Uhana Design

Näillä kesäkuvilla siis uuteen viikkoon, me olemmekin taas kolmisin. Ihanat kaksi viikkoa takana, aikaa yhdessä perheen kanssa ja arki niin paljon helpompaa, kun on kaksi aikuista kotona. Olemme onnekkaita kun saimme pitää miehen kanssamme, täytyy hetki totutella siihen, ettei olekaan toista käsiparia apuna. Onneksi kesälomat jo siintävät mielessä! Josko saataisiin ruokailutkin korjaantumaan, jestas että me söimme loman aikana ja paljon! 

Iskeekö farkkuliiviasu? Aurinkoa uuteen viikkoosi!