Kevään takuuvarmin!

Joskus käy näin. Kuvat vaan unohtuvat koneen uumeniin makoilemaan. Silloin kun nämä otettiin, pikkuneiti oli 3 viikkoa vanha, eli pitkä tovi on jo kulunut kuvista. Uskaltauduin ekaa (?) kertaa pihalle näin vähissä vaatteissa ja olin ihan fiiliksissä tennareista! Nyt kun olen mennyt paljain jaloin ja tennareissa jo pidemmän aikaa, nämä kuvat näyttävät lähinnä rujoilta, kun kaikki oli vielä niin harmaata. Hetkessä tälläkin viikolla on upeaa vehreyttä tullut luontoon!

No mutta. Tämä takki on niin kiva, että julkaistaan nämä kuvat nyt kuitenkin. Meillä taitaa asua oikea Adidas-perhe, taitaa olla neljäs postaus lyhyeen aikaan missä minulla on joku Addun tuote tai ristiäisissäkin saatiin Addut lahjaksi! Tämä ja se oranssi, huhtikuun asukuvissa nähty Adidaksen takki ovat kyllä luottotuotteita. Siis verkkatakkeja (miksi tuo sana kalskahtaa niin pahasti korviin?), mutta kuitenkin sellaisella twistillä, että niissä on jotain persoonallista. Oranssissa ehkä vielä enemmän persoonaa matkassa, mutta tämänkin takin selkä on kiva. Takki on mennyt niin mekon, farkkujen kuin playsuitin parina, eli kevään takuuvarmin luottovaate. Verkkatakki. No mutta se se on. Vai collaritakki?

takki Adidas/ t-paita Gant/ farkut Cubus/ tennarit H&M/ arskat Le Specs/ korvikset Snö of Sweden

Kuka muu villiintyy Adidaksesta tai verkkatakeista? Nyt saadaan taas palata takkeiluun, kun ilmat viilenevät. Miehellä loppuu loma ja kesäkelit loppuvat, hmm… Ei voi kuin kiitellä tuuriaan lomakeleistä!

Iloista viikonloppua kaikille, ottakaahan varovasti, se on ahdistava perjantai 13.päivä…!


P.S. Arvon Silverjungle-voittajan heti kun palaamme reissusta, en unohtanut! :)