New in town (+arvontamuistutus!)

Hohoi Hämeenlinna! Olette saaneet uuden upean Finlaysonin myymälän Goodmaniin, kuka on jo ehtinyt huomata? Myymälä aukaistiin juuri vapun alla ja kun sain kutsun tulla tutustumaan siihen helatorstaina, en voinut vastustaa kiusausta. Pakkasin tytöt autoon ja hurautimme katsomaan uutuuttaan hohtavaa liikettä, jossa kaikki pyyhkeetkin olivat upeasti siisteissä riveissä ja kevävärit houkuttelevasti esillä.

Finlayson on ainakin meidän perheessä takuusuosikki, pieniä muumipyyhkeitä on tytöillä ja isompia aikuisilla. Täältäkin lähti pari Niiskuneiti-pyyhettä matkaan molemmille tytöille. Tiedättekö missä itse käytän pientä muumipyyhettä (se on niin loistava kooltaan!) ja olen nähnyt monen muunkin käyttävän? Jumpassa hikipyyhkeenä! Joten nuo pienet muumipyyhkeet ovat ehdoton meidän perheen luottotuote Finlaysonilta lakanoiden lisäksi.

Bongailin myös ihania kevätuutuuksia ja kiitos Goodmanin kuulutusten, äkkäsin että äitienpäivälahja on hankkimatta. Violetti Leinikki-kuosi näytti jotenkin äitini ”näköiseltä”, joten hän sai lahjaksi keittiötekstiilejä. Tuli sekin hoidettua samalla reissulla! Lisäksi äidin pakettiin laitettiin Tom of Finland-kahvia, arvoin tykkääkö hän siitä, mutta oli kuulemma hyvää. Bongasin näitä kahveja muuten myös Citymarketista myynnistä!

Näitä alla olevia pyyhkeitä ihastelin myös pitkään, pyyhkeen reuna on farkun näköinen ja tuo merkkilappu mielestäni rouhea. Mitä tykkäätte? En ollut ainakaan itse törmännyt näihin aiemmin!

Oli kivaa päästä kurkkaamaan uusi liike rauhassa, kiitän kutsusta! Ovatko hämeenlinnalaiset bonganneet tätä?

Onko itselläsi luottotuotteita Finlaysonilta, muita muumipyyhefaneja?


P.S. Tänään ehdit vielä osallistua Silverjungle-lahjakortin arvontaan, klik!