Äitienpäivän ”seesteiset” tähtitytöt (sis. arvonnan!)

Äitienpäivä valkeni aivan käsittämättömässä säässä. Meillä piisasi ristiäisistä jääneitä herkkuja ja ehdotinkin käytyämme ystäväperheen kanssa aamiaisella, josko syödään seuraavaksi kakunjämä pihalla. JOO JOO JOO innostui esikoinen. Siinä samalla isi ottaa pari söpöä kuvaa meistä tytöistä, kun kaikilla on tähtipaita ja minulla vielä kampaustakin jäljellä. Mielessäni oli visio aurinkoisesta piknikistä ja seesteisistä kuvista kolmesta tytöstä samispaidoissaan.

No niin siis. What was I thinking. Välittömästi kuopus alkoi huutaa ruokaa, samalla esikoinen työnsi suuhuni sokerimassakoristeita. ”Näissä kuvissa näkyy vähän liikaa” huuteli mies, käskin rajata esikoiseen kun olin syöttöhommissa. Kuopuksen simahdettua ajattelin että napataan meistä kahdesta vaikka pötkötyskuvia. Minä juokseen, äiti katoooo! Ihana ihana aurinko, se lämmittää! Ollaanko sellaista leikkiä, että pysähdyt kun äiti huutaa stop, yritin? Joo huuda vaan, stop stop äiti, huuda vielä!

Seuraavaksi esikoinen häipyi omiin leikkeihinsä ja me katselimme kuopuksen kanssa palloja, joita hän jaksoi tarkkailla. Kipitin pitkin pihaa kuvailemassa lasta ja luovuin ajatuksesta, että olisimme kuvissa kolmestaan. Se oli liian kunnianhimoista. Lopulta kävin nukuttamassa lapsia päiväunille ja köllähdin sen jälkeen itsekseni aurinkoon pötköttämään (ja somettamaan, ylläri). 

Koko 62/68 on bodyssa vielä aika reilu, Silverjunglen koot ovat muutenkin reiluhkoja (huom. tässä muuten purkaantuu lanka esikoisen vanhasta hatusta, ei uudesta bodysta).

Ihan niin seesteisiä kuvia ei saatu aikaiseksi kun olin ajatellut, mutta ainakin täysin aitoja. Sitähän se äitiys on, asiat harvoin menevät niin kuin olit suunnitellut. Lasten ilo on parasta ja se, että he nauttivat elämästä ja alkavasta kesästä. Aurinkoinen äitienpäivä, kaksi tytärtä, toinen täynnä intoa ja tarmoa, toinen vasta elämänsä alkutaipaleella, siinäpä aikamoinen sunnuntaikattaus. Nautin suunnattomasti pilvettömästä taivaasta ja lasten nukkuessa makasin selälläni tuijottamassa taivasta, miettien miten kiitollinen olen niin omasta äitiydestäni kuin omasta äidistäni, joka on valtava tuki ja turva elämässämme. Miten ihana viikonloppu onkaan ollut ja kuinka kauniilta kaikki vihreä luonnossa näyttää talven jälkeen. Miten ihanan lahjan ja askartelun sainkaan aamulla sänkyyni.

Ne tähtipaidat ja body, samoin kuin esikoisen hame ja minun playsuit ovat Silverjunglen kevät/kesä malliston uusimmasta lisäyksestä, joka julkaistiin vapun alla. Esikoinen ihastui välittömästi denimin väriseen frillahameeseen, minä uskon tuon playsuitin olevan lämpöisten kelien ehdoton suosikkini. Se on niin mukava, että siinä taipuu juoksemaan lasten perässä, pötköttämään nurtsilla kuin asustettuna menemään kaupungillekin. Me olemme testanneet nämä vaatteet kovissa olosuhteissa, sillä kauanko meni ennen kuin esikoisen vaatteet olivat suklaakakussa? Ei kovin montaa minuuttia. Sappisaippua onneksi hoiti homman.

Silverjunglen vaatteet ovat pitkään olleet minun ja esikoisen suosikkeja, joita käytin paljon odotusaikana (muistatte varmaankin mm. neonvärisen neuletakin?). Nyt olikin kivaa päästä testaamaan kesän uutuuksia, en tosin arvannut kelien suosivan meitä näin aikaisin ulkokuvauksille, upeaa! Valitsin lastenvaatteista hieman reilut koot, jotta menisivät mahdollisimman pitkään, esikoisen vaatteet ovat kokoa 110/116. Oma playsuit on kokoa S ja toppi XS, eli koot ovat hieman normaalia suurempia.

Ja arvatkaa mitä kivaa? Ehkä juuri sinä pääset shoppailemaan nettikaupassa, sillä saan arpoa yhdelle teistä 20 euron lahjakortin Silverjunglen nettikauppaan. Eikö ole ihana maanantain aloitus tämä arvonta, minä ainakin innostuin!

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Käy kurkkaamassa Silverjunglen verkkokauppaa täällä ja kerro kommenttikentässä mikä on oma suosikkisi valikoimasta. Saat yhden arvan.

2. Jos olet blogini seuraaja jollain virallisella kanavalla (blogger, instagram, facebook, bloglovin, blogit.fi) saat toisen arvan.

3. Kolmas arpa on sinun, jos jaat arvonnan omassa blogissasi tai facebookissa.

Arvonta on auki torstaihin 12.5.2016 klo 18 asti. Onnea matkaan!

Aurinkoista uuden viikon alkua, miten oma viikonloppusi sujui?

*body, paidat, hame ja playsuit saatu blogin kautta