Rumpali ja irvikissa irroittelivat tivolissa

Kaikki varmasti tietävät jo minun Disney-innostuksen sekä rakkauteni tennareihin? Kun sain tilaisuuden tehdä yhteistyötä firman nimeltä Emp kanssa, ei ollut vaikeaa valita mitä tilaisin. Tai oli, sillä heillä on Disney-mekkoja enemmänkin ja jäi jopa vähän harmittamaan, etten valinnut Helinä-mekkoa. Tai Ariel-mekkoa. Hullaannuin aivan täysin erilaisista Disney-jutuista mitä firmalla on tarjota, vaikka ne eivät ole missään nimessä firman ykkösjuttu. Sieltä löytyy niin bändipaitoja, fiftarijuttuja, mukeja, lakanoita kuin kenkiäkin. Ylipäätään rajaisin valikoiman persoonalliseksi ja rohkeaksi, joten jos haluat vähän yllättää, käy kurkkimassa nettisivuja. 

Minä päädyin lopulta Rumpali-mekkoon, sillä tytöilläni on unipupuina Rumpalit ja tuntuu siltä, että se on meidän perheen juttu. Arvatkaa kuinka paljon lapseni innostui vaatteesta ja huudahti ”sinulla on unipupu-mekko!”. Ehdottomasti olisin hänellekin sellaisen hommannut, jos niitä olisi ollut lasten koossa. Myös Irvikissa-mekko aiheutti ihastusta niin lapsessa kuin kuopuksen tulevassa kummitädissä.

Lapsenmieliset mekot saivat vähän särmää skin pantseista sekä rouheista tennareista. Miettiessäni missä mekkoja olisi kiva kuvata, putosi oikea vaihtoehto vähän puolivahingossa vappuna eteeni. Tivoli! Lapsenmieliset mekot ja paikka, jossa lapset kiljuvat riemusta ja ihmiset ovat iloisella tuulella. Täydellinen yhteensopivuus. Kiertelimme siis tivolia mekkoja kuvaten vappuaattona ja fiilis oli aurinkoinen. Taisi olla ensimmäinen kerta, kun näin tänä vuonna jonkun shortsit päällä. Kaikilla oli vapppumeno päällä, aurinko lämmitti kenttää ihanasti ja hauskoja taustoja kuville piisasi. Tivoli tuntui vielä paljon erityisemmältä taustalta kuin huvipuisto, minne voisi mennä läpi kesän, tämä tausta ei kauaa pysy paikallaan!

Tivoli ja erityisesti yötivoli olivat the juttu Jyväskylässä teinivuosina. Muistoja tulvi mieleen, kun kiersimme nyt tivolissa tuplarattaita lykkien. Hattaraakin maistoin ensimmäistä kertaa sitten lapsuuden. 

Tällaisessa mekossa tulee kyllä itsellenikin lapsekas ja riemukas olo. Mekot ovat päällä mukavia, ainoastaan koko jäi hieman mietityttämään, M-koko jäi yläosasta minulle hieman reiluksi, mutta pelkäsin, että pienemmässä jää pituus sitten liian lyhyeksi. Eivät ainakaan pientä kokoa siis ole.

mekot ja kengät Emp (saatu blogin kautta)/ neuletakki Silverjungle/ arskat Le Specs/ kello Tommy Hilfiger/ housut Katri Niskanen

Näin pörrättiin vielä keväisissä vappufiiliksissä, tästä asti keli onkin pysynyt uskomattoman upeana ja aurinkorasva on kaivettu kehiin! Wau!

Kuka muu innostuu Disney-mekoista? Onko ruudun takana teininä yötivolissa pyörineitä, löytyykö muistoja? Aurinkoista äitienpäiväviikonloppua!