Me kastamme sinulle kaiman

Olipa siinäkin hassu lause. Minä olen niitä ihmisiä, jotka selittävät hetkessä puoli elämäänsä kaupan kassalle tai Pentikin myyjälle, kuten tein viime viikonloppuna. Taitaa olla vähän rasittava ihmistyyppi. Kun kerran kerroin miehelle miten Prisman kassan lapsi nukkuu, hän alkoi jossain vaiheessa kysellä ”niin missä välissä ehdit nämä kaikki asiat jutella?”. No ihan siinä kassalla kun kassaneiti veti ostoksia kassan läpi.

Niinpä en tietenkään voinut olla hiljaa, kun olimme Plantagenissa hakemassa kukkia pihalle. Halusin istuttaa jotain kesäistä pihalle ristiäisiä varten, mutta koska yöpakkasia saattaa vielä tulla ja toukokuu oli juuri alkanut, päädyimme kuitenkin orvokkeihin. No, kesäisiähän nekin ovat. Kassalla katselin, että kassatytön rinnuksissa luki nimi, mikä kuopukselle tulee lauantaina. No, voitte kuvitella pystyinkö olemaan hiljaa. ”ME KASTAMME SINULLE KAIMAN LAUANTAINA” ilmoitin innoissani, kassaneiti ei oikein osannut sanoa mitään. Jälkikäteen mietin pitikö taas höpöttää, mutta kun mutta kun. Oli mukamas niin hauska sattuma, kun olimme ristiäiskukkia hakemassa.

Oletko itse samanmoinen höpöttäjä, hetkessä sitä vaan suoltaa juttua ventovieraalle. Vai johtuuko tämä siitä, että olen lasten kanssa kotona ja on pakko höpöttää kun kohtaa aikuisen?

Asu oli puolestaan ihan omia lemppareitani, pinkkiä ja taas pinkkiä! Kun Plantagenissa ei aamulla ollut ketään ja bongasin asuun sopivan pinkin ”mökin” taustaksi, nappasimme sitten siellä pari kuvaakin talteen. Kyllä on tennarityttö liekeissä, kun on taas aika vetää erilaisia tennareita jalkaan!

Höpöttämisestä puheen ollen, itse blogiin höpöttäminen on taas suvantovaiheessa.Tuleeko näitä vaiheita tasaisin väliajoin väkisin? Kun jännittävät loppuraskaus ja synnytystarinat ovat ohi, tuntuu ettei minulla ole kauheasti annettavaa ja stressaan hirmuisesti lukijamääristä. Esikoisen ollessa vauva blogi päätyi ekaa kertaa jäihin, kun tuntui että ”oikeassa” elämässä tapahtui vaan niin paljon mikä vei mennessään ja mistä ei halunnut kirjoittaa. Nyt on vähän sama olo. Toisaalta into pitää yllä jotain omaa on suuri ja nautin kyllä tästä kovasti. Otan mielelläni postausehdotuksia vastaan, jos saisin homman vähän niin kuin uuteen lentoon. Ja kuulisin mielelläni, tökkivätkö itseäsi yhteistyöpostaukset? Itse koen ne niin, että saan hieman jotain takaisin valtavasta työmäärästä minkä olen blogiin laittanut ja teen yhteistyöjuttuja vain tahojen kanssa, joista oikeasti haluan kirjoittaa. Mutta tiedän, että toisia lukijoita tökkivät ne. Mitä mieltä olet?

Ensi viikolla on varmasti ainakin ristiäisjuttuja tiedossa, se on niin niin ihana juhla! <3 Mistä sinä haluaisit lukea, joko olen kolunnut kaiken maailman aiheet? Imetysvinkkejä kehiin sitten seuraavaksi? :D

farkut Cubus/ paita KappAhl/ takki Seppälä/ kengät Converse/ korvikset Poola Kataryna/ arskat Le Specs

Heittäkää kommenttia pohdintoihin tai kertokaa mitä pidätte pinkkisävytteisestä asusta! Aivan upeat kelit ovat olleet koko viikon, me menemme tämän perjantain aika hippulat vinkuen, jotta saamme huomiselle ristiäiset kasaan. Ihanaa aurinkoista perjantaita!


P.S. Kiitos arvontaan ja asuäänestykseen osallistuneille! Arpaonni suosi tällä kertaa Ninaa ja eniten ääniä sai asu nro 7, joka minulla oli Indiedaysin päivässä, taisi olla omakin suosikki. Seuraava arvonta on jo päätetty, pysykää matkassa! :)