Ja sieltä se tuli!

Niin mikä? Kevät! Melkein kesä kun ensi viikon ennustuksia katsoo! Ja samalla viikolla satoi lunta! Uskomattomia ovat nämä Suomen kelit.

Minun piti tehdä ihan toinen postaus ensiksi, mutta koska onnistuimme jättämään läppärin virtapiuhan väärään kaupunkiin, minulla ei ole kuin lyhyt hetki aikaa postaukselle. Sinänsä aika höhlää, sillä koko läppäriä ei reissussa tarvittu, mutta piuha silti onnistuttiin jättämään. Kun kone sammuu niin kuvat jäävät uumeniin kunnes piuha löytää Tampereelle.

Siispä lyhyestä virsi kaunis. Miten oma vappusi sujui? Me ehdimme kahdessa vuorokaudessa uskomattoman paljon, monta paikkaa ja monta rakasta ihmistä tuli nähtyä. Sunnuntaina suuntasimme perinteiselle vappubrunssille ja napsimme kuvat mekosta matkalla. Näin, että joku kehui facebookissa tämän Vilan mekon toimivan ristiäisissä imetysmekkona ja ilahduin, minullahan on tuo kaapissa. Hmm, siinä vaiheessa kun vauva huusi brunssilla ja minä pyysin äitiäni avaamaan mekkoa ja kuoriuduin siitä ulos täytyy sanoa, että imetyssuoja oli erittäin paikallaan. Ei tämä nyt niin hyvin toiminutkaan! Väärät sukkahousutkin olin kiireessä pakannut ja jakun toinen hiha on kääritty ja toinen ei… Mutta tekee kuvista aitoja kahden pienen lapsen äidin kuvia, eikö? ;)

mekko ja jakku Vila/ arskat Versace

Upea aurinko, läheiset ihmiset, lähestyvä kesä, perhe ja hyvä ruoka. Kyllä tuli ihana fiilis vappupäivälle, tässäpä teille sitä asukuvien muodossa! Tyttären palloakin lainasin salaa, meillä oli yllättäen prinsessapallo.

Hankitko itse vappupallon? Mitä fiiliksiä persikkaisesta mekosta? 

Aurinkoista toukokuun alkua!