Huhtikuu paketissa ja kevätarvonta nro 2!

Kerätessäni huhtikuun asuja pakettiin en voinut olla miettimättä yhtä asiaa: miten ihmeessä olen ehtinyt noihin kaikkiin paikkoihin? Pari kertaa Helsinkiin, Ideaparkkiin, blogikirppikselle jajaja. Pääasiassa kun olen mielestäni pyörittänyt tätä palettia kotona, imettänyt ja vaihtanut vaippaa ja pessyt pyykkiä, mutta ehkä yhdet päikkärit tällä viikolla tulivatkin ihan tarpeeseen. Toki pari kuvaa mahan kanssa on jo maaliskuulta, mutta olemme me monessa paikassa viipottaneet. Vauva puolestaan on kuusi viikkoa vanha ja tuntuu siltä, että hänkin on ollut mukana menossa jo vähintään puoli vuotta! Noista huhtikuun alun kuvista on iäisyys! Siltä kai se tuntuu, kun tekee koko ajan niin paljon ja ajatukset ovat lapsissa, puolet asioista ei painu kovalevylle asti. Olen etsinyt huhtikuussa päälläni olevia vaatteita, laittanut tyhjiä purkkeja jääkaappiin ja toistellut asioita ääneen (sä sanoit tuon jo on kuultu useamman kerran), mutta syytän tästä imetystä, eikös se jotenkin tee päästä pehmeän?

Tässä siis aikamoisen sekalainen kollaasi huhtikuulta, sisältäen vielä pari mahakuvaa, sisäkuvia ja onneksi parit ulkokuvatkin. Kysymys- ja vastauspostauksen mammamekkokuvaa en tähän kollaasin enää ottanut. Hihkaise suosikkisi ja olet mukana tämän setin arvonnassa, joka sisältää Herbinan, Neutrogenan ja Lushin tuotteet prinsessahipiän hoitoon. ;) Tuli mieleen noista prinsessoista, jotka eivät kuulu palkintoon, siitä saisi tytär hepulin.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Kommentoi suosikkiasusi tämän postauksen kommenttikenttään, saat yhden arvan.

2. Jos olet blogini seuraaja jollain virallisella kanavalla (blogger, instagram, facebook, bloglovin, blogit.fi) saat toisen arvan.

3. Kolmas arpa on sinun, jos jaat arvonnan omassa blogissasi tai facebookissa.

Arvonta ja äänestys alkaa nyt ja on avoinna keskiviikkoiltaan 4.5. klo 18 asti. Onnea matkaan ja kiitos äänistänne!

Mukavaa toukokuun ensimmäistä, ottakaahan rauhallisesti!


*tuotteet saatu blogin kautta