BID2016 – ihania bloggareita ja kuhinaa Kattilahallissa

Hyvää vappuaattoaamua ihmiset! Instagrammiani seuraavat varmaan huomasivatkin, että viime lauantaina hilppaistiin puolivuosittaiseen Indiedaysin Inspiration-päivään, joka järjestettiin tällä kertaa Kattilahallissa, joten palataan ajassa viikko taaksepäin. Starttasin matkaan mieheni ja kuopuksen kanssa, sain päälleni matkalla maitopuklut ja olin silti yhtä hymyä – oli hauskaa päästä näkemään tuttuja ja olla hetki aikuisessa seurassa. Vauva puolestaan nautti isänsä, enonsa ja tulevan kummisetänsä seurasta tuon ajan, joten kaikki taisivat olla tyytyväisiä.

Osallistuin tilaisuuteen nyt neljättä kertaa ja täytyy heti alkuun sanoa, että tämä taisi olla tilaisuuksista tyylikkäin. Kattilahalli oli tilana ihanan väljä, yhteistyökumppaneita piisasi ja ryysistä ei ollut, jokaiseen yritykseen sai käydä kohtuu rauhassa tutustumassa. Ovet aukesivat juuri kun kurvasimme paikalle ja loikin äkkiä Saaran ja Tarun seuraan ja lähdimme ihastelemaan tarjontaa.

tuulanneli ja  Lumo lifestyle-bloggaajat

Itse innostuin eniten Cloettan suklaa- ja pähkinäpisteestä, Instrumentariumin mageista Fuzion-kehyksistä sekä Kopparbergin jännittävistä uutuuksista, jäädytettävistä siidereistä. Kuvauspisteitä piisasi ja me Saaran kanssa loikimme kuvasta toiseen ja napsimme selfietkin matkaan muutaman kerran – olimme ihan innoissamme kaikesta. Kuinka ihanan keväiseltä tuntui painaa aito kukkaseppele päähän Kopparbergin pisteellä, vaikka ulkona oli hyytävä tuuli ja keli! Ja hei mistä tietää että on äiti-ihminen ja paljon keittiössä? Innostuin Sagan tuotteista sitruunapippurista leivinpaperiin niin hurjasti, että sain matkaani ekstapippurit (taisin siis hehkuttaa lapseni kalakeittoinnostusta ja kuinka juuri eilen sitruunapippuri loppui. Köh).

My lifen Jaana.

Sally’s tyttärensä kanssa.

Koti kaupungin laidalla Frida.

Päästä varpaisiin-blogin Lila.

Misorella ja  Milla.

Jännä vinkki: raasta sitruunankuori leivinpaperin läpi, niin ”anoppi” on helpompi putsata!

Siinä innostuksessani kävin jopa videocastingissa ja hain mukaan kampanjaan. Olipa jännittävää höpöttää kameralle ja vastailla kysymyksiin, joihin ei tietenkään ollut etukäteen valmistautunut. Juuri tällaiset pienet itsensä haastamiset ovat paikallaan, kun päivät kuluvat suurimmaksi osaksi hellan ja vaipanvaihdon parissa, ei pääse ihan unohtumaan kotiin! Vaikka castingissa oli Suomen suurimpia bloggareita ja painin vähän eri sarjassa ajattelin, että yrittänyttä ei laiteta!

Rööperin rouva Saara paljastaa laukkunsa sisältöä.

Tämä kuva oli minusta niin kaunis, ruskettunut kaimani  Nainen talossa-blogista yritti juoda Nespressoaan kun joku räpsytteli salamallaan. :D

Vaikka nostan hattua järjestäjille paikasta ja yhteistyökumppaneista, on näissä päivissä silti ehkä parasta ihmiset. Tavata kasvotusten niitä toisia bloggaajia ja puhua suut ja silmät täyteen. Huomasin katsellessani ottamiani kuvia, että sen sijaan että olisin kuvannut logoja tai ruokia, lähes jokaisessa kuvassa oli ihmisiä. Muita bloggareita, joiden kanssa oli todella kivaa vaihtaa kuulumisia. Näistä kuvista missä on ihmisiä mukana, näkee myös ehkä parhaiten fiilistä. Tilaisuudessa olisi ollut myös mielenkiintoisia puheenvuoroja mm. Emmi Nuorgamin toimesta, mutta siinä höpöttäessä muiden kanssa menivät valitettavasti vähän ohi.

Kiitän siis seurasta kaikkia, ihana päivä oli! Kuvista päätellen myös iltabileet olivat kivat, minä suuntasin kohti Tamperetta päivätilaisuuden päätyttyä.

Oikein iloista ja pirskahtelevaa vappua kaikille!