Kun mamma inspiraatiohommiin lähti…

…niin tuntui olo kaoottiselta. Suuntasin siis Indiedays Inspiration-päivään Helsinkiin lauantaina ja olimme sopineet että startti pitää saada kupeeseen kello 10 aamulla. Sitä ennen on molempien lasten syöttö, josta pienempi vie hyvän tovin, itselle pitäisi saada meikit naamaan ja tukka kuosiin, lapset pukeisiin jajaja. En jaksanut edellisenä iltana silittää vaatteita enkä etsiä sukkiksia – virhe. Tukan laittoon jäi aikaa viisi minuuttia ja hörsytin vähän kiharaa aikaiseksi ja ryntäsin autoon. Olin laskeskellut, että jos pääsemme lähtemään klo 10, ehdimme pysähtyä ottamaan asukuvat ja pitää imetystauon. Hyvin meni, sillä astuin autosta ulos Kattilahallin edessä 13.01. Tiukka suoritus!

Inspiraatiopäivän asuni suunnittelin kuten asuni aina: lenkillä kävellessäni pyöritin vaihtoehtoja mielessäni kuvamuistini avulla. Tietenkään en myös sovittanut vaatteita etukäteen, joten vähän riskillä mentiin. Mielessäni mietin, että tarvitsen vauvan takia kaksiosaisen asun, haluan ehdottomasti tennarit jalkaan ja asun tulee olla keväinen. Näin rakentui inspiraatiopäivän asu ja toimi mielestäni ihan hyvin. Ainakin viihdyin!

Paidan ostin odotusaikana loppuunmyynnistä, joten kokoa oli vaikea arvioida, mutta tuo kuosi ja 7 euron hintalappu… Hame on vuosia vanha ja nähty viimeksi blogissa vuosi sitten asukuvissa, kun olimme Kööpenhaminassa. Hipaneman rannekoru on kevään ja kesän ykkösasuste ja sai tyttären huokailemaan ihastuksesta. <3

Kun pyyhin puklutahroja hameestani huoltoasemalla ja yritin pöyhiä lässähtänyttä tukkaani koin kyllä olevani vähän liian kotiäitimoodissa bloggareiden joukossa, mutta kun pääsin perille unohdin asian kokonaan. Asu oli mukava ja värikäs ja näköiseni, päädyinpä jopa kertomaan haastatteluun mistä sain inspiraationi siihen.

Asukuvat halusin napata samassa paikassa kuin vuosi sitten, koska nämä reissufiilikset ovat vain jotain niin ihanaa! Muistatteko vielä viime vuoden inspiration lookin klik, tuo kampaus on varmasti ihanin mitä minulla on koskaan ollut!

Minä en tällä kertaa harkinnutkaan gaalaan jäämistä, sen sijaan pääsimme piipahtamaan Tampereen päässä Apulannan konserttisalikiertueella lauantai-iltana. Voi wau mikä keikka ja erityisesti eka biisi, itkuhan siinä pääsi.

toppi Esprit/ hame Vila/ neule Vero moda/ takki H&M/ laukku Ois/ rannekoru Hipanema/arskat Le Specs/  korvikset Nouki (saatu blogin kautta)

Muita keikan kokeneita? Mitkä vibat tulee asusta, pääsettekö kevät- ja reissutunnelmiin?