Tuttua ja turvallista (+kevätarvonnan voittaja!)

Pikkusiskon myötä arkemme väkisin muuttui ja kovin paikka se oli isosiskolle. Yhteen on otettu. Ajattelin ensimmäisellä viikolla ollessani lasten kanssa kolmisin, etten ikinä selviä tästä. Toisen viikon lopussa alkoi jo vähän helpottaa, kolmannella viikolla vauvan täyttäessä kuukauden aloimme jo löytää rutiineja. Kun isompi nukkuu saan rauhassa syöttää pientä, pieni nukkuu kärryissä hyvin jolloin voin puuhata esikoisen kanssa ulkona jne. Opin näkemään milloin on minun hetkeni rynnätä meikkaamaan ja kuinka aikaisin pukeminen kannattaa aloittaa, kun puettavia on kaksi. Kolmannella viikolla teimme kaikkea mitä ennenkin, kävmme mm. kaksi kertaa kolmisin lounaalla keskustassa ilman ongelmia. Minulla oli hyvä mieli, sillä en todellakaan viihdy kotosalla (olette varmaan huomanneet… ;)) ja helpotti huomata, että pärjään kahdenkin kanssa. Ainakin kun toinen ei vielä ryntää karkuun.

Nyt mennään neljättä viikkoa kolmisin ja elämä alkaa tasoittua. Tiukkaa työtä saa kyllä tehdä aamusta iltaan, koko ajan on hoidettava tai viihdytettävä jompaa kumpaa ja riittämättömyyden tunne on alati läsnä. Tämän viikon jälkeen saamme miehen kahdeksi viikoksi kotiin ja kyllä odotan sitäkin innolla! <3

Tuttu ja turvallinen on myös tämä asu. Saan taas palata vanhoihin tuttuihin vaatteisiin äitiysvaatteiden jälkeen, montakohan vuotta tämä jakku on minulla ollut? Äitini juuri siitä reiänkin parsi, hih. :D Ja kuvatkin ovat jo kolmen viikon takaa (häh!), tässä asussa olin nimittäin myymässä blogikirppiksellä vauvan ollessa pariviikkoinen.

Ikuinen tennarityttökin täältä löytyy, on aivan ihanaa painella kevään myötä eri värisissä tennareissa. Nämä Adidaksen hennon vaaleanpunaiset tennarit ovat kyllä arat väriltään, mutta muuten niin söpöt!

farkut Cubus/ toppi Vila/ jakku Zara/ huivi Pieces/ tennarit Adidas/ kello Tommy Hilfiger/ korvikset Snö of Sweden

Torstaina istuin sohvalla tytöt kainalossani ja tuli hurjan onnellinen olo. Pelkästään tuo sana tytöt. Siskokset. Tyttäreni. Hetkellisesti tuijotin heitä ihan hämmentyneenä ja mietin, wau mitä olemme saaneet aikaan. <3 

Vaikka väsyttää ja riittämättömyys syö sisintä, tuntuu siltä että meno on kuitenkin erilaista kuin alussa. Viikonloppuna sain vaihtelua arkeenkin erilaisten menojen muodossa, oli ihanaa nähdä bloggaajakollegoita! 

Toivotaan että tästä tulee sujuva viikko niin sinulle kuin minullekin, eikö? Kuinka monta kertaa olette jo nähneet tämän pinkin jakun, kyllästyttääkö jo?


P.S. Arvontavoitto ja keväinen paketti lähtee Sari Lamminpäälle, onnea! Jos onni ei potkinut niin älä huoli, ensi viikolla on jo uuden kivan arvonnan aika!