Niskanen & Nouki – suomalaista osaamista

Suunnatessamme Lapsimessuille kevätilma oli parhaimmillaan, aurinko paistoi mutta vielä kohtuullisen matalalta ja mieli oli iloinen, kun oli perheen kanssa reissussa. Tytöt olivat rauhassa kärryissään ja junalaituri tyhjeni, missään ei ollut ketään. Näin välittömästi tilaisuutemme tulleen ja räps räps, hetkessä syntyivät nämä kuvat tyhjällä juna-asemalla.

Toivon että fiilis näistä välittyy ruudun toisellekin puolelle. Viikonloppu, pieni reissu, aurinko ja perheeni – olin todella onnellisissa fiiliksissä. Päälläni ollut asu oli supermukava ja tennarit valittu messupäivää silmällä pitäen.

Asussa yhdistyy pari suomalaista yritystä, jotka halusin nostaa esille. Katri Niskasen varmasti kaikki tietävätkin. Kun Reetta kehui blogissaan näitä skinpantseja  ja ne olivat pääsiäisenä alessa päätin rohkaistua tilaamaan. Ja oikeassa olit Reetta, ovat ihan huippuhyvät jalassa, rakastuin välittömästi!

Kenelle on puolestaan tuttu yritys nimeltä Nouki? Vahvoja printtejä, vaatteita ja asusteita suomalaisena lähituotantona valmistava yritys, jonka takana häärii kaksi herttaista nuorta naista. Suomalaista yrittämistä tukee aina mielellään ja tyttärenikin kehui korvksiani kovasti junamatkalla.

toppi Vila/ neule Object/ housut Katri Niskanen/ huivi Pieces/ tennarit H&M/ korvikset Nouki/ aurinkolasit Le Specs/ kello Tommy Hilfiger

Mukavan asun ja onnellisen mielen lisäksi näissä kuvissa on mukana rakastamani elementti, junakiskot. Viehätyn hurjasti kuvista, joista tulee matkustaminen mieleen, oli kuvissa sitten lentokone, junakiskot tai Eiffelin torni. Ne saavat jotenkin oman mielikuvitukseni laukkaamaan ja haaveiluni pääsee valloilleen, oletko huomannut itse samaa?

Minähän olin matkustuskiellossa loppuodotuksen, eli tammikuun jälkeen asukuvalokaatiotkin ovat olleet aika lähimaastoissa – siksikin tykkäsin kuvista niin paljon, tauon jälkeen reissussa taas!

Mitä tykkäätte, asusta ja kuvista, välittyykö hyvä fiilis? Tuetko itse mielelläsi suomalaista yrittämistä?

*aurinkolasit ja korvikset saatu blogin kautta