Blogikirppis

Haluaisin kovasti tyhjentää kaappiani ja helpoin on aloittaa näistä äitiysvaatteista. Suurin osa on löytänyt jo uuteen kotiin, mutta näin monta äitiysvaatetta vielä löytyy. Näistä muutama on kyllä sellainen, ettei mielestäni kaipaa äitiysvatsaa, vaan käy ihan normikropallekin. Ensimmäistä paitaa lukuun ottamatta kaikki vaatteet on nähty alkuvuoden asukuvissa, jos haluat kurkata miltä ne näyttävät päällä.

Aloinkin huutelemaan nyt täällä, onko ruudun takana odottajia tai muita vaatteista kiinnostuneita? Luopuisin niistä mieluusti ja kohtuu edullisesti! Tietysti postit maksavat, jos voimme sopia treffit Tampereen lähistöllä (mahd.myö Hki ja Jkl onnistuvat), niin sitten säästetään postit. En laita näihin nyt hintoja, mutta 15 euroa enempää en pyydä mistään. Kaikki ovat hyväkuntoisia, ryppyä pesusta on kun en alkanut silitellä.


Jos joku vaate kiinnostaa, laita minulle sähköpostia optimismia(at)gmail.com niin sovitaan kaupat!

Lindexin äitiysmalliston t-paita, laput kiinni. Koko M, oli minulle sitten aivan liian suuri. Menee mielestäni myös ilman raskausvatsaa.

Supermom-mekko, koko M. Menee myös ilman raskausvatsaa.

Supermom-college, koko M. Reilu koko, ei tarvitse myöskään mielestäni raskausvatsaa.

Love2wait-trikoopaita, koko M, ihana päällä! myyty

Lidexin äitiysmalliston mekko, löytyy mm. helmikuun asukuvista. Koko M, todella mukava päällä!

Mamalicious-farkut koossa 28/32, ihan omat suosikit!  myyty

Mamalicious-farkut koossa 29/32.


Sitten vain rohkeasti viestiä, tästä saat edullisesti erittäin hyväkuntoista vaatetta! :)