Voi tätä riemua!

Olen huomannut, että negatiiviset otsikot vetävät triplamäärän lukijoita positiivisiin verrattuna. Olen myöskin luvannut, etten tunge joka väliin asukuvia. Siitä huolimatta mennään nyt positiivsella otsikolla sekä asukuvilla, koska en ole revennyt kuvaamaan ja postaamaan muita suunnitteilla olevia juttuja ja koska oli niin monta riemun aihetta mielen päällä!

Riemua aiheuttaa värikäs hame. Minä vain tulen hyvälle tuulelle kun pukeudun värikkäästi, tämä hame piristi päivää kummasti. Enää ei tarvitse liukastella peläten että kaatuu ison mahan kanssa, jää on poissa. Vaatekaappi on auennut aivan uudelleen, kun mahtuu taas omiin vaatteisiinsa. Aurinko lämmittää niin että uskaltauduin ulkokuviin. Aurinkolaseja on mahtavaa taas käyttää. Meillä oli maanantaina kivoja vieraita, tänään ja huomenna saadaan sellaisia myös. Vaunulenkkejä on ihanaa paahtaa. 

Mikä riemullisinta, maanantai sujui meillä tytöillä loistavasti. Alamme kaikki tottua uuteen tilanteeseen ja koin jo päivän olevan paljon helpompi. Saan luottoa siihen, että kyllä me tähän opitaan! He ovat molemmat aikamoisia aarteita ja minä onnentyttö. <3 

toppi Vila/ takki & hame Desigual/ jakku Silverjungle/ huivi Becksöndergaard/ arskat KappaAhl/ kengät So What

Aikamoista riemua tuli asukuvistakin, mies makasi maassa kuvaamassa, vauva nukkui vaunuissa ja lenkkeilijät väistelivät meitä. Naurua aiheutti siis nämä kuvatkin. Mietin muuten, että viime huhtikuussa minulla oli samanhenkinen kombo päällä. Kurkkasin ja juu, tasan vuosi sitten olen tehnyt  tämän postauksen, hauska sattuma! Kuka muistaa tuon hameen?

Taas minä siis ylistän täällä Desigual-huumaani ja hyvin sujunutta viikon alkua! Piristytkö itse värikkäästä hameesta? Keväästä? Katupölyä on kyllä joka rööri täynnä!


Iloista tiistaita, seuraavaksi saan muutakin ulos kuin asukuvia, I promise!