Rastas ohjasi ja blogimuijat kokkasi

Palataan vielä kerran Vooninki-saliin, jossa ehti viime viikonloppuna tapahtua yhtä sun toista. Sen lisäksi että Retromodernin Suvi sai kasaan upean kirpparitapahtuman sunnuntaille, hän järjesti lauantaille hauskaa ohjelmaa bloggareille. Tuo upea vanha tehdashan oli alkujaan tyhjää täynnä ja siinä teki niin blogimuikkelit kuin muutamat aviomiehetkin raakaa työtä, kun paikkaan roudattiin pöytiä. Myönnettäköön, että allekirjoittanut ei pieniin lapsiin vedoten ollut juuri hyödyksi, mutta iltaohjelmaan pääsin onneksi osallistumaan kaksiviikkoisen assarini kanssa, sillä se jos mikä oli hauskaa!

kuva  Sally’s

Lauantaina kirppispöydät oli nimittäin aseteltu hieman eri tavalla ja bloggaajajoukkoamme olivat ohjastamassa huippukokit Arto Rastas sekä Juho Rajamäki. Ohjelmassamme oli loihtia illallinen koko poppoolle alku- pää- ja jälkiruokineen. Kaikkia jännitti kokata kokkien valvovien silmien alla, mutta turhaan. Miehet olivat rentoja ja mukavia kuin mitkä, eivätkä nauraneet edes tämän blondin innostukselle induktioliedestä. En ihan totta ollut koskaan sellaista käyttänyt ja järkytyin kuinka nopeasti vesi alkoi kiehua, wau! :D

Menumme oli ihana ja kaikki tehtiin itse pitaleivistä majoneesiin, kanat grillattiin ulkona ja jälkkärin kohdalla leikittiin urakalla hiilihappojäällä. Arto jakoi porukan ryhmiin ja minä kipitin reippaana jälkkäriryhmään, josta meinasin kääntyä kannoillani, kun hän sanoi ”tässä voi sitten mokata pahiten”. Oli hiilihappojäätä ja oli ilokaasua, piti tämänkin naisen heittää puujalkavitsi että sitäpä en ole pariin viikkoon käyttänyt. Ehheheh. 

Jälkkäriin syntyi sitruunasorbettia sekä basilikavaahtoa.

Kamerat räpsyivät, nauru raikasi ja yhtä laastariakin tarvittiin. Tällaiset tapahtumat ovat kyllä blogitouhun sokeri, yhteishenki on ihana, ruokiaan saa kuvata ihan luvan kanssa ja hei, olimme me ilmeisesti aika näky, sillä kokitkin alkoivat kuvaustouhuihin ja pitelivät sydänalaansa. Sen sijaan bloggareilla ei ilmekään värähdä kokatessa, vaikka kamerat ja salamat räpsyvät molemmin puolin.

 kuva: Laura/ Sateenkaaria ja serpentiiniä 

Ilta huipentui Penan livemusiikkiin. Kuulimme muutaman biisin livenä, minä samalla katselin sylissäni tuhisevaa pariviikkoista neitiä ja meinasin alkaa itkeä ihan tosissaan Hyvä hetki elää-kappaleen kohdalla. Ihana päätös illalle ja hetki, joka piirtyi taas pitkiksi aikaa mieleeni. 

Tuo kappale soi myös tässä videolla taustalla, joka on koostettu sunnuntain kirpparitapahtumasta. En sitten ole minä joka seisoo videon lopussa tumput suorana keskellä salia juoruamassa, näette väärin. ;) Tuo biisi ja video koostavat viikonlopun tunnelmat loistavasti.

Minä hipsin onnessani kotiin vauvan kanssa ja keitin välittömästi teen rakastajana Earl Greyt iltateeksi, avattuani kotona Marks & Spencerin goodie bagin. Ah. Kiitos siis siitäkin! 

Etkot vietettiin lauantaina ja sunnuntaina saatiin paikka auki kirppisporukalle. Minä kiitän kun sain olla mukana, muut mukana olijat olivat seuraavat bloggaajat:

Call it Home

Dioriina

Keskipiste

Koti 7

Musta ovi

Sula mahdollisuus

Pieni talo Helsingissä
Pilviraitti

Rautatieläistalo

Reelinki

Retromoderni

Sally’s

Sateenkaaria ja serpentiiniä
Sisustus Coco

Talosta koti

Vaaleanpunaisessa hirsitalossa

Vai-heis-sa

Visuaalisesti vaativa

Voikukkapelto

Zubi’s corner

P.S. Oletteko huomanneet uutisen, että Arto Rastaan ravintola Hella ja Huone vaihtuu Alphaksi 1.7.2016 kahden kuukauden ajaksi ja erikoisuutena ovat mm. syötävät astiat, wau! 

Oletko itse testannut Rastaan ravintoloita? Oikein ihanaa viikonloppua!


Blogin facebook-sivuilla menossa messulippuarvonta, kurkkaa ja osallistu!