Tyhjässä tehtaassa sekä arvontavoittaja!

Kun tilaisuus iskee, se pitää käyttää hyväksi. Edellenkään en uskaltaudu ulkokuviin, joten kun näin tyhjän Vooningin tilan, sen ikkunoista loistavan auringon, pikkusisko oli sikeässä unessa ja isosisko sai juosta tyhjässä tehtaassa ilman vaaraa autoista tai pöytiin törmäilyistä tökkäsin kameran miehen käteen ja nappasimme asukuvat parin muun bloggarin kantaessa kamojaan sisään ja esikoisemme juostessa ympyrää. Hahaa mikä tilaisuus kuvata tyhjässä tehtaassa! Huomasin kyllä muiden virnuiluyritykset, mutta näitä kuvia on otettu niin ihme paikoissa, että alan olemaan immuuni katseille, hih.

Asuun pääsi Cubuksen alesta napatut farkut, jotka ovat liimaantuneet kiinni jalkaani, niin kivat ne ovat. Oodi korkealle vyötärölle, lasten kanssa pyllistellessä ei ole mitään niin kivaa, kuin että housut pysyvät ylhäällä! On myös ihanaa saada taas viime kesän suosikkijakku päälle odotuksen jälkeen, siinä on kevättä ja mukavuutta samassa paketissa.

On upeaa että tällaisia vanhoja tehdasrakennuksia säilytetään, vaikka tässä näette kuinka tyhjä tila oli. Kaikki kirpparipöydät kannettiin hartiavoimin ja myönnetään, olin ihan onneton apuri tällä kertaa kahden lapsen kanssa. Tuossa tilassa oli jotain ihanaa tunnelmaa ja kiertelin siellä lauantai-iltana ihan vain ihastelemassa yksityiskohtia. Palataan sinne vielä kerran yhdessä postauksessa! Tiedättekö muuten mitä Vooninki tarkoittaa? Se tulee ruotsin kielestä sanasta våning eli kerros ja tuo talo on valmistunut vuonna 1840. Historiaa sillä siis piisaa!

toppi ja jakku Vila/ huivi Pieces/ farkut Cubus/ kengät Anna Field/ korvikset Iittala

Näissä kuvissa näytän vielä kohtuu pirteältä, mutta huh että meinaa väsyttää tämä yksin kahden kanssa touhottaminen sekä unettomuus, ei ole ainakaan vapaa-ajan ongelmia! :D


Mitä sinä pidit Vooningista, jos kävit siellä sunnuntaina? Tai innostutko raita-asusta?


Kiitos vielä kaikille asuäänestykseen osallistuneille! Suosikkinne maaliskuulta olivat asut 2, 3 ja 7, kaikki kolme saivat yhtä paljon ääniä! Yllätyin, että kuvan 2 Silverjunglen neule oli niin suosittu, ajattelin että jakaa enemmänkin mielipiteitä kun on niin räikeä. Joka tapauksessa kiitos äänistä, arpaonni suosi tällä kertaa Outia, onnea voittajalle!