HOHOI, blogikirppis tulee!

Viime lokakuussa järjestettiin ensimmäistä kertaa huiman suosion saanut Mansen blogikirppis. Jos missasit tapahtuman silloin, niin olethan huomannut, että se tulee taas ensi sunnuntaina! 3.4. kello 11-14 kirppistellään Finlaysonilla osoitteessa Väinö Linnan aukio 13. Mukana on 20 bloggaajaa ympäri Suomen, 5 designyritystä ja 150 ekalle on tiedossa goodie bag! Mukana olevat yritykset ovat mm. Dining 26 by Arto Rastas, Finlayson, Marks & Spencer, Raikastamo, Herbina, Keinuhongan tila, Kuvatikkaus, Juvenes ja Minna Vallius.

Viimeksi jono syntyi jo ennen avaamista, joten jos mielit goodie bagia, ole ajoissa paikalla. Varaa mukaan paljon iloista mieltä sekä ehdottomasti käteistä! Me otamme teidät ilolla vastaan kirppispöytien takana, tehdään tästä huippukiva tapahtuma sunnuntaille!

Lopussa olevasta mainoksesta näet mukana olevat yritykset sekä bloggaajat ja tapahtuman facebook-sivuilta pääset kurkkaamaan blogeihin tehtyjä sneak peekejä, mitä kaikkea onkaan tulossa myyntiin! Minäkin kuvasin teille joitakin omasta kirppispöydästä löytyviä juttuja, kurkatkaahan tästä!

Sisustustavaraa Vallilan verhosta Iittalan mukeihin löytyy.

Kenkiä!

Niin äitiyspaitoja kuin tavallisia paitoja.

Sekä normi- että äitiysfarkkuja.

Satunnaisia lastenvaatteita, nuo aidot mustat mini-Converset ovat mielestäni ihan helmet…!

Lisää vaatteita (minulla taitaa olla vaatepainotteisin pöytä…!).

Tässä yksi helmi, lähes uutta vastaava Desigualin kevättakki.

Myyntiin lähtee myös kaikki talven aikana blogissa asukuvissa nähdyt äitiysvaatteet, hyväkuntoisena ja edullisena. Nyt odottajat käykää nappaamassa itsellenne kivoja vaatteita odotukseen!

Toivon siis näkeväni ison ryntäyksen ihmisiä sunnuntaina, tulkaa myös kiskomaan hihasta ja jutskailemaan jos olette blogiani lueskelleet. Minusta on ihanaa tavata lukijoita kasvotusten. Lämpimästi tervetuloa jokaiselle!


Joko teit kalenteriisi merkinnän sunnuntaille?