Ekat asukuvat raskauden jälkeen!

Ekat mahattomat kuvat kehiin sitten viime kesän! En olisi ikinä uskonut, että lapsi on alle viikon vanha kun otamme asukuvia. Mutta niin kävi, nämä on otettu kun vauva oli kuusi päivää vanha. Raskaus kohteli minua armeliaasti, viikko synnytyksestä painoni oli laskenut alle lähtöpainon ja itse asiassa kaapista on vaikeaa löytää housuja, jotka eivät lököttäisi. Olo on uskomattoman kevyt, kun taisteli kuusi viikkoa supistusten kanssa. Nyt ei haittaa jos ajaa autolla kuoppaan, esikoinen on helppo pukea ja hei, takkejakin löytyy enemmän kuin kaksi!

Asukuvien otossa on nyt kuitenkin uudenlainen haaste: keli on vielä sen verran viileä, etten voi millään mennä ulos ilman takkia rintatulehduksen pelossa. Nyt kun valoa piisaisi, niin kuvat täytyy ottaa sisällä. Heh, ristiriitainen tilanne. Törmäsimme sattumalta kauppakeskuksessa tällaiseen seinään ja päätimme hetken mielijohteesta napata kuvat siinä. Kummastuneita katseita siinä kyllä keräsi ja ilmeistäni taitaa huomata, että teki mieli vetää pussi päähän. Kaikkea sitä. :D

Mutta asu saatiin ikuistettua. Yhdistin siihen kirpparilta löytyneen Desigualin topin sekä ihanan pehmeän Silverjunglen trikootakin. Tuo harmaan sävy on todella kiva ja takki todella mukavan tuntuinen päällä. Siinä missä raskausaikana aloin suosia yhä enemmän mekkoja, imetyksen myötä taidan suosia aika paljon housut ja paita-yhdistelmää. Erinäisiä haasteita pukeutumisessa piisaa siis edelleen. Tosin hankin tällä viikolla alennuksesta imetyssuojan, jota mietin aikani esikoisen kohdalla mutten koskaan hommannut. Saa sitten vapaammin kiskoa paitaa korviiin sen alla, sillä minä olen näitä imettäjiä, joita ”jännittää” hoitaa ruokintathomma julkisella paikalla tai ylipäätään muiden kuin oman perheen seurassa.

farkut Gina Tricot/ toppi Desigual (second hand)/ huivi Becksöndergaard (second hand)/ kengät Mustang/ korvikset Snö of Sweden/ kello Tommy Hilfiger

Saas nähdä kuinka usein saadaan asukuvia enää kehiin, kun mies palaa töihin. Toisaalta valoa ja lämpöä piisaa koko ajan enemmän, eli ehkä ulkokuviinkin päästään vielä palaamaan. 

Onko muita Silverjunglen takin hommanneita ja siihen ihastuneita? Herättikö tällainen perusasu mitään fiiliksiä? 


Mukavaa toista pääsiäispäivää, mitä ajattelit puuhailla vikana pyhänä? 


P.S. Vielä otan mielelläni kysymyksiä vastaan tähän postaukseen!