Ihan paras Marimekko ja vauvauutisia?

Kun lähdimme Koiramäkeen muutama viikko takaperin, mietiskelin kaappini edessä laitanko äitiysvaatteita vai normimekon. Toisia ei kohta enää saa (tarvitse) käyttää, mutta toisaalta tällaiset pitkät mekot ovat imettäjälle myös aika mahdottomia. Valitsin siis tavallisen Marimekon mekon, jolla on viitisen vuotta ikää ja joka on todellakin yksi lempparimekkojani. Säilynyt vuosikaudet hyvänä ja nähty blogissakin muutaman kerran, edellinen kerta taisi tosin olla joulukuussa 2014, eli hetki on vierähtänyt!

Sain osakseni silmienpyörittelyä mieheltä, kun pähkäsin ääneen tätä ”normimekko vai äitiysvaate”-dilemmaani, taisi olla hänen mielestään taas todella oleellinen juttu. Mutta hei, jos on viimeiset viikot ikinä mahdollisuus käyttää äitiysvaatteita, niin tuleehan tällaisia pohdittua, eikö? Enhän ole ainoa!

Kuvissa jäi tuo huivi ihan miten sattuu ja yritimme ottaa Koiramäki-päivän jälkeen uusia, mutta sitten ystävänä oli tuuli ja pörröön mennyt tukka, upottava hanki ja… No, haasteita piisasi. Saa tästä varmasti kuitenkin kuvan kokonaisuudesta ja lämpöisestä mekosta, ainoastaan varpaat palelivat kun oli monta tuntia pihalla/viileissä sisätiloissa. Ja olipa hieman ihanaa, että sai laittaa aurinkolasit päähänsä, se kyllä tuo kevään asuun! Nuo blogiyhteistyönä saadut lasit eivät olekaan vielä montaa kertaa päässeet käyttöön auringonpuutteen/sisätiloissa majailun vuoksi.

mekko Marimekko/ neuletakki Only/ kello Tommy Hilfiger/ laukku Liu Jo/ aurinkolasit Versace

Näistä kuvista on muutama viikko aikaa ja tuona aikana mahani on kasvanut hurjasti. Sen enempää erittelemättä syitä näyttää siltä, että tällä viikolla luovun mahastani, joten pauktutellaan nyt vielä viimeiset mahakuvat kehiin, muutamia kuvia on vielä jäljellä! 

Wish me luck, näihin ajastettuihin postauksiin on vaikeaa kertoa, onko vauva jo maailmassa, mutta näin pitäisi olla! <3 Sain maanantaina lääkäriltä tiedon, että jos hän ei ole perjantaihin mennessä tullut niin saan saapua aamulla suoraan saliin. Teki mieli huutaa sitä blogissa heti maanantaina, mutta koska tilanne on niin henkilökohtainen ja pelkään tulevaa, jätin kommentoimatta etukäteen. Koko viikon silti ajattelin, että viikonloppuna meitä viimeistään on neljä. Hui jui! :)

Kuka muistaa tämän mekon aiemmilta blogivuosilta? Iskeekö Marimekko sinuun?