KYSY! ASK! DEMANDE!

Tuntuu, että viime aikoina postaukseni ovat pyörineet aika pienessä ympyrässä, asukuvat otetaan samassa kohtaa ja asiana on lähinnä mahan koko ja sisältö. Väliin olen yrittänyt saada muitakin juttuja parhaani mukaan. Miltä teistä tuntuu, onko sisältöä riittänyt vai ovatko jutut käyneet tylsiksi?

Olen blogissani ollut kohtalaisen avoin ja kirjoittanut monesta jutusta, joten en tiedä onko tällaiselle kysymys-postaukselle innostusta, mutta päätin kuitenkin kokeilla!

Siis, kysy minulta mitä haluat tämän postauksen kommenteissa ja kerään nämä kysymykset omaksi postauksekseen ja vastaan parhaani mukaan. Tarkoittaen sitä, että jos menee liian henkilökohtaiseksi, joudun ehkä skippaamaan. Onko jotain mitä olet miettinyt monesti? Kysy pois! Tai onko sinulla joku postausidea? Kerro ideasi, kuulen mielelläni!
Eli antaa palaa, kysymyksiä ja ideoita kehiin! :)


KIITÄN JO ETUKÄTEEN! Kivaa perjantaita sinulle! <3