Tätä et halunnut tietää…

Tai no, jos et ole niin hurahtanut kuin minä, niin tämä ei ole vaarallinen tieto. Mutta jos Disney hahmoineen on vienyt sydämesi, niin et ehkä halunnut tietää, että Englannin Disney Storesta voi tilata Suomeen. Vai tiesitkö jo?

Disney Storesta voi tilata Suomeen – uusi oppi minulle!

Minä en tiennyt. Rakastan näitä taianomaisia Disneyn kauppoja, olkoot miten kaupallinen jättiläisyritys tahansa. Muistan käyneeni Disney Storessa ainakin Barcelonassa, Pariisissa, Lontoossa, New Yorkissa, Kööpenhaminassa ja Roomassa. Se taianomainen tunnelma mikä niissä vallitsee vie minut lapsuuteen ja meinaan hullaantua aivan totaalisesti. Piirrettyjen laulut soivat ja minä menen hyllyjen välissä onnessani. Ennen lasta shoppailu oli aika rajoittunutta, kävin lähinnä fiilistelemässä. No juu, on äitini 10 vuotta sitten istunut lennon Englannista Suomeen Mikki Hiiri-keksipurkki kädessä, mutta ei siitä sen enempää.

Kun esikoisen odotusaikana olimme Barcelonassa, lähti mopo keulimaan. Ostin Rumpali-unirätin, Ihaa-pehmon, Dumbo-sukkia, Nalle Puh-tutteja, 101 dalmatialaista yöpuvun jajaja.. Tuosta unirätistä tulikin sitten tärkein esine, mikä hänellä on. Mietinkin, että mistä ihmeestä saan kakkoselle Rumpali-rätin ja totesin, että täytyy tyytyä johonkin muuhun, kunnes. Olin juuri palannut sairaalaviikolta kotiin, olin pakkolevossa ja hormonien ajama (seliseli, yritän nyt jotenkin perustella tätä itselleni). Istuin sohvannurkassa ja avasin Nooran blogin, joka huusi isolla ”Disney Storesta voi tilata Suomeen”. Minä käyn ihan vähän katsomassa, ajattelin. Siellä oli sitten niitä Rumpali-juttuja. Prinsessa-juttuja. Virhe, sinne sivuille ei olisi pitänyt mennä.

 

Miten sujui Disney Storesta Suomeen tilaaminen?

Tilauksen jälkeen alkoi vimmattu odotus, sillä yli 2 viikkoa siitä, kun sain ”tilauksesi on matkalla”-sähköpostin, ei pakettia kuulunut. Hermostuin jo pariin otteeseen ja lähettelin Disney Storeen sähköposteja kiukutellen missä minun pakettini on. He valittelivat ja sanoivat, että vaihtavat toimittajaa juuri, jonka takia tilaus voi kestää. 2,5 viikkoa tilauksen jälkeen saapui postissa lappu, joka kertoi Valintatalossa odottavasta paketista. Häh, en ole tilannut mitään? Luulin, että paketti tulisi suoraan ovelle. Mies haki sen salireissullaan ja lähetti heti kuvan puhelimeeni: Disneysi on täällä! IIIIH! Se tulikin siis samaan pisteeseen kuin Matkahuollon paketit.

 

Mies ehdotti, että avaamme paketin yhdessä, minä yritin vähän estellä kun ajattelin että tulee sanomista, mutta sain vain pari pitkää katsetta osakseni. Paketista tuli Rumpali-setti rätteineen ja pyjamineen vauvalle, prinsessoja esikoiselle, esikoisen nimellä oleva prinsessapyyhe ja pyjama sekä ”isosiskon lahja”, joka jää vielä yllätykseksi. Tämän meinaan siis antaa, kun vauva syntyy, hän tuo tullessaan pienen muistamisen ihanalle isosiskolle. Siis miettikää, prinsessapyyhkeeseen applikoitiin oma nimi. Jäi harmittamaan, etten tilannut sellaista itselleni! :D

 

Myönnän, mopo vähän keuli, mutta kuinka haltioissaan esikoinen oli näistä prinsessoista! Niitä raahattiin välittömästi mukaan kyläpaikkoihin ja päiväunille, veikkaan että niiden parissa vietetään monta leikkihetkeä.

 

Ehkä suloisinta oli, kun uudesta Rumpalista ja tästä _hieman_ elämää nähneestä versiosta tuli kaverit ja ne halivat innoissaan toisiaan, katsokaa miten pieni ne asetteli. <3 Minä hymyilin höperönä ja toivoin, että uusi tulokas hyväksytään yhtä suurella innolla.

Disney-höperöt, käsi ylös! Onko teitä? Tiesittekö tämän tilausmahdollisuuden, käykö minulle nyt tämän postauksen myötä niin kuin uhkasin tehdä Nooralle, että lähetän laskun hänelle? :D