Lush-perheeni

Yksi ihmeellinen raskausvaiva, jota ei esikoisen kanssa ollut on nyt ollut ihon kutina. Niin hervoton, että on pitänyt muun muassa yöllä hereillä ja jonka vuoksi olen käynyt jopa verikokeissa hepatoosiepäilyn takia, joka onneksi osoittautui turhaksi. Päällepäin ihossa ei näy mitään ja kutinapaikat eivät ole niitä venyvimpiä (esim. mahan kutina olisi ymmärrettävämpää kuin kyynärtaipeen), mutta tämä vaiva on saanut minut etsimään apuja ihonhoitoon. Olen 20 vuotta ollut kunnon rasvoilla läträäjä ja yleensä iltaisin käytän 5-7 erilaista putelia, joten neuvolan ”kannattaa rasvata ”-vinkit ovat olleet todella hyödyllisiä… Iho ei edes tunnu tai näytä kuivalta, se vain kutisee hervottomasti.

Lush oli minulle aiemmin tuntemattomampi merkki ja koin sen vähän hankalana, sillä myymälä on täynnä toinen toistaan ihanimpia purtiloita ja palloja ja tuoksuja, mutta mihin niitä käytetään? Kun loppuvuodesta vierailin Mannerheimintien liikkeessä useamman kerran, aloin päästä jyvälle tuotteista ja sain aina ihan mahtavaa palvelua. Joulutuotteeksi tullut Rose Jam-suihkugeeli on ainoa mitä olen uskaltanut enää käyttää, sillä se sisältää argan-öljyä ja ei näin ollen kuivata ainakaan enempää. Ostin alkuvuodesta alesta jo toisen purtilon sitä, sillä kyseessä oli kausituote, mutta minä en todellakaan ollut valmis siitä luopumaan heti!

Jotta kosteutuksen saa imetymään, täytyy ihoa välillä kuoria. Tuolla neliönmuotoisella kuorintapalalla olenkin suihkussa kuorinut ihoa. Se sisältää mm. riisiä, joten kuorinta on hellävarainen sekä samalla öljyä jättäen ihon kunnolla rasvaisen tuntuiseksi. Pyöreän mallinen hierontapala sisältää puolestaan laventelia ja neroliöljyjä. Se sulaa hetkessä kädessä ja jättää ihon hyvin rasvatun tuntuiseksi. Lisäksi laventeli ja öljyt rauhoittavat mieltä ja olen oikeasti nukkunut paremmin, jos olen illalla käyttänyt tätä palaa. 

Lushin tuotteet ovat tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa. Jokaisessa pakkauksessa on tarra, jossa kerrotaan tekijän nimi, ihan älyttömän hauska yksityiskohta omasta mielestäni. Mm. hierontapalojen pakkaukset ovat biohajoavaa paperia ja mustia pulloja sekä korkkeja voi kierrättää viemällä ne myymälään. Nämä faktat ovat mielestäni suuri plussa, tosin tuotteet ovat hieman hintavampia, mutta toisaalta niistä riittää iloa pitkään.

Olenkin ihastunut näihin tuotteisiin enemmän ja enemmän odotuksen myötä, sillä mahdollisimmat luonnonmukaiset aineet täynnä öljyjä ovat olleet kutisevan raskausihon pelastus. Lisäksi olen saanut liikkeessä niin ihanaa palvelua, että viihtyisin siellä vaikka kuinka, harmi kun meillä ei ole Tampereella omaa myymälää! Ainoastaan tuo hiuksiin suihkutettava Sunny day-orvokkisuihke ei ole ollut mieleen liian voimakkaan tuoksun takia, hiukseni tuoksuvat liian voimakkaasti naaman vieressä (syyttääkö tästäkin hormoneita ja herkistynyttä hajuaistia…?). Muuten olen ollut tyytyväinen tuotteisiin ja palan halusta päästä taas tutkimaan Lushin myymälää! Mieskin on tykännyt omasta Happy Hippy-saippuastaan, jossa tuoksuu voimakkaasti greippi.

Tässä siis muutama tuote, joita voin suositella jos kärsit talven kuivattamasta ja kutisevasta ihosta! Kuorinta, arganöljyt suihkussa ja hierontapala pelastavat paljon!

Ovatko itsellesi Lushin tuotteet jo tuttuja, mikä on suosikkisi?