Yäks neonvärejä!

Kenellä on kammo neonväreistä? Voi että niitä piisasi 1990-luvulla ja voi että minä rakastin niitä! Pyöräni satula oli neonpinkki (ja haalistui sateen ja auringon myötä, nyyh!), takissani oli neonkeltaista, pipon tupsussa vihreää… Muistatteko ne ysärin iiiisot pipon tupsut neonväreissä? Ja Bula-hatut?

No, kyllähän niistä väreistä vähän kammo jäi. Mutta vain vähän. En tiedä miten teidän näyttönne toistavat tämän neuletakin värin, sillä Silverjungle-postauksessani sitä kehuttiin nätin punaiseksi. Se ei ole lähelläkään punaista vaan kunnolla oranssi ja sanoisin, että melkeinpä neonoranssi. Se siis huusi nimeäni uudesta mallistosta ja pääsikin ehdottomasti tilaukseen sekä mammamekon kanssa päälle.

Minulla on jemmassa parit vanhemmatkin asukuvat, mutta näiden fiilis oli niin hauska, että halusin käyttää ne ensiksi. Itselleni tuli mieleen joku pohjoisen tunturi näistä kuvista, taivas oli todella nätti illalla ja toi ihan omanlaisensa fiiliksen kuviin. Kun käännyin, muuttuivat fiilis, valo ja tausta totaalisesti! Lumikin tuntuu lähtevän auringon myötä niin rytinällä, että ihanaa saada vielä lumikuviakin otettua. Aina se vaan tulee aikaisemmin, nimittäin kevät, ja talvi on lyhyempi. Kun esikoinen syntyi maaliskuun lopussa, oli vielä ihan valtavat hanget ja työntelin kärryjä sohjossa huhtikuussa. 

mekko H&M mama (second hand)/ neuletakki Silverjungle/ kengät Emma/ kello Tommy Hilfiger

Enpä muuten edellisen odotuksen perusteella uskonut, että viikolla 38 suostun vielä kameran eteen, mutta helposti. Se vaivaiset viisi tullutta vauvakiloa on mahan sijaan parkkeerannut poskiin, joten siksi olen suosinut tuota sivuprofiilia, mutta mitäpä väliä oikeastaan pyöreämmillä poskilla on.

Olen muuten ominut tyttäreltäni otsikossa olevan sanan yäks, kirjoitin sen sinne ihan ajattelematta. Hän menee ulkona hokien ”yäks koiranpissaa yäks” ”sano äiti että yäks”. Saamme todellakin hokea sitä, sillä hanget ovat aika keltaisena. Selkeästi takaraivossani hakkaa yäks yäks, kun se otsikkoonkin pomppasi!

Hetkinen, pääsin ysäristä ja neonväreistä koiranpissaan! Pysyinpä hyvin asiassa taas. Voinko syyttää asiasta sitä, etten oikein nuku öitäni ja stressaan hieman milloin tästä rynnätään synnärille? Joo hei ja hormoneita voi syyttää kaikesta, ainakin äärimmäisen lyhyestä pinnastani, eikö? ;) Mutta varsinainen asiani oli hehkuttaa tätä herkullisen väristä neuletakkia, joka varmasti jakaa mielipiteitä. 


Mitä itse tykkäät näin räikeästä takista? Kuka muuten arvaa missä ”tundralla” kuvat on otettu, tamperelaiset veikkauksia?